Café Gæst Frederiksberg

 RackBuddy udvikler nyt cafékoncept på Frederiksberg

 

Den seneste tid har vi været i gang med at nyrenovere og indrette for vores nabo, Café Gæst, på Frederiksberg Allé. Udover at have totalindrettet caféen, så har vi også udviklet et nyt koncept: Spis her, ta’ møblerne med hjem.

 

Når du træder ind i Café Gæst på Frederiksberg Allé 12, er det første, dit blik og sultne mave møder, caféens store glasvæg, der har et råt og industrielt design. Netop disse nøgleord går igen, når du bevæger dig rundt i den intime café, hvor der er kræset for stemningen. Interiøret er varmt og til den mørke side med rå KABE vægge, industrielle RackBuddy stativer og store Bali kobberlamper, og der er fokus et sammenspil mellem naturlige materialer som træ og metal.

 

Vi har indrettet to forskellige miljøer i de to rum i caféen for at vise, hvordan man kan præge stemning og udtryk. Generelt har vi fokuseret på at skabe en varm atmosfære, hvor man straks føler sig hjemme. Med et ønske om at skabe et sammenspil, hvor caféoplevelsen bliver taget op på højeste sanseniveau, har vi fokuseret på selv de mindste detaljer i teksturer, kvalitet og materialer.

 

Spis her, ta’ møblerne med hjem

Udover at skabe en intim caféoplevelse var målet at lade indretningen inspirere, så gæsterne tager en bid af caféen med sig hjem. I caféen er det nemlig muligt at købe både møbler og interiør, som er til salg gennem RackBuddy Store.

 

Designkonceptet til caféen har vi udformet ud fra Café Gæsts univers, som afspejler gæstfrihed og varme. Resultatet er en unik og rumlig oplevelse med mange stemningsfulde detaljer, tilpassede løsninger og materialer af høj kvalitet. En varm, indbydende og behagelig atmosfære med små, lunefuldt overraskelser, der tilbyder en smag af gæstfrihed udover det sædvanelige.

 

Kan du lide vores stil? Vi er altid friske på indretningsopgaver, som vi skræddersyer til vores kunder. Kontakt os på info@rackbuddy.dk og se flere af vores indretningsprojekter her. 

 

Café Gæst Frederiksberg

Café gæst Frederiksberg

RackBuddy hylde

Café Gæst Frederiksberg - interiør fra RackBuddy

cobber lamper fra bali

Café Gæst fredagsbar

industrielle lamper

Hängelampen im industriellen Stil

RackBuddy Joey til lamper

RackBuddy Bob Steele og kroge

fredagsbar hos café gæst