Donda

Skræddersyet indretning af bar og restaurant Donda på Christianshavn.

Om stedet

Donda på Christianshavn i København er åben som en café om eftermiddagen, der serverer frokost med et latin amerikansk twist, og som bliver til en fiskebar om aftenen som serverer frisk fisk, skalddyr og grøntsager - også i latin amerikansk ånd og med lækre, gennemførte drinks og cocktails.
Anretningerne er lavet til, at kunne deles, hvilket passer til deres "family style" koncept. På den måde får de besøgende mulighed for, at nyde og opleve en stor del af menuen og derfor er det særligt vigtigt, at Donda's interiør afspejler denne tilgang og stemning. Interiøret afspejler en varme og en afslappet atmosfære, som understøtter restaurantens koncept.

 

 

Om løsningen

Hos RackBuddy bliver vi ofte inspireret af vores kunders kreative løsninger og måde, at anvende vores produkter i indretning, som er tilpasset netop deres koncept. Det er netop det personlige præg i konceptet, der inspirerer os til at lave vores skræddersyede løsninger.

 

 

Vi lavede en skræddersyet løsning til Dondas bar, som kombinerer vores sorte vandrør med varm, hyggeligt belysning og latin amerikanske detaljer i baren. Vandrørerne tilføjer et skandinavisk, industrielt præg på interiøret, som er med til, at give en unik oplevelse og stemning for de besøgende. Rørerene og farveskalaen giver baren et mid-century modern udtryk og gør den både moderne og tilføjer et twist af nostalgi.

 

 

Baren skaber en god kontrast til det øvriges interiørs varme farvenuancer og komplimenterer det lette service. Vi håber i synes ligeså så godt om resultatet som vi gør!

 

 


Baren skaber en god kontrast til det øvriges interiørs varme farvenuancer og komplimenterer det lette service. Vi håber i synes ligeså så godt om resultatet som vi gør!

 

Ønsker du hjælp til dit projekt?

RackBuddy er klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi har stor erfaring med både B2B løsninger og at hjælpe B2C kunder med deres skræddersyede løsninger. Kontakt RackBuddy på info@rackbuddy.dk, så er vi klar med råd og vejledning til din personlige løsning.