Make-over: To moderne B2B løsninger med vores RackBuddy Joey

I dette indlæg vil vi vise dig to forskellige B2B løsninger, hvor samme stativ er valgt som løsning. Det er vores populære RackBuddy Joey som både er, at finde hos Kappa Bioscience og i koncept butikken Smilhus i Stuttgart.
Dette viser den store spændvidde og de mange muligheder der er, ved mange af RackBuddys produkter. Alt afhænger af, hvordan produkterne styles i de forskellige løsninger og i hvilke settings de placeres. 

Vores Original Collection var valgt til dette projekt af VRAI interior architects hos Kappa Bioscience AS.

Vores sorte vandrør i jern giver på samme tid tøjstativerne et upoleret og elegant udtryk, der alene giver et flot udtryk i et rum eller som en del af en større løsning, hvor der er fokus på, at skabe et udtryk som i en New-York loftslejlighed, hvor designelementerne er præget af en mere industriel stil.

På den grønne væg hos Kappa Bioscience, passer vores Jolene stativ perfekt ind.
Stativet har mange anvendelsesmuligheder, og gør det særdeles brugbart, både i kontormiljøer og i det private hjem. Det er ikke kun beregnet til garderoben, men kan også anvendes i køkkenet og til at hænge sko, tasker og magasiner på.
Jolene er både en stilfuld og praktisk løsning, som skaber mere plads og overblik.

 

I loftet i et andet lokale hænger vores Joey. Det hængende stativ giver rummet en funktionalitet, da løsningen ikke optager meget plads. Joey giver et godt overblik og er nem at tilgå og hænge overtøj på i et kontormiljø.

Krogene er perfekte til at hænge jakker, tøj, bøjler og tasker på. Det er en ideel løsning for både store og små entreer, garderober og andre rum, hvor ekstra opbevaring er nødvendig. I sidste ende er det de små detaljer der gør rummet personligt og unikt og skaber en varme til den enkelte løsning. 
Hos Kappa Bioscience AS er helt holdt i et rent og skandinavisk design med præg af RackBuddys industrielle løsninger. 

En anden B2B løsning som er vist er hos en mindre koncept butik, Smilhus i Stuttgart i Tyskland. 

smilhus - Customized RackBuddy Joey

Ejeren af Smilhus, Smilla, har åbnet butikken i Marts 2020 for at tilbyde alt det hun selv værdsætter: Kaffe, tøj og interiør - alt sammen i skandinavisk design!
Derfor kalder hun selv butikken "et sted med skønne ting" som skaber den velkendte, danske "hygge" atmosfære. Vi elsker at vi er en del af hendes indretningsløsning, og er med til at sprede lidt "hygge" over Stuttgart.

smilhus-RackBuddy Joey-hygge interior solution

Smilla har også valgt at anvende vores RackBuddy Joey til at hænge butikkens tøj på. Hun har desuden fået skræddersyet nogle Joeys for at kunne integrere en hylde og kunne vise interiørløsninger på disse. 
Vores RackBuddy Joey er tilgængelig i mange forskellige størrelser, så stativet er nemt at bruge i rum med højt til loftet. I modsætning til Kappa Bioscience, er Joey hos Smilhus vist blandt pastel farvet interiør som skaber et anderledes skandinavisk udtryk. 
Takket være det rene, minimalistiske udtryk som præger vores stativer, så kan alle skabe deres egne løsninger med stativerne - præcis som de to virksomheder demonstrerer.