Hangin' with Butts & Buttons

Vores Hangin’ With videoer giver os et indblik i vores kunders kreative måder, at bruge og inkorporere vores produkter i deres indretning. Alle har en historie at fortælle og alle tilføjer deres eget touch til vores produkter.

I denne omgang besøgte vi Torben Sørensen. Lokal tøjpusher og ejer af butikken Butts & Buttons. Dagen bød på solskin, et glas vin og et indblik i Torbens unikke butikskoncept på hovedgaden i Esbjerg.  

 

 

Torben er beviset på, at ikke alle tøjbutikker behøver at køre på det samme koncept. Idéen bag butikken var, at skabe et sted hvor folk kunne komme forbi til en snak, et glas vin og et kig på de mange eksklusive varer. 

Tøjet du finder her, er ikke noget du finder i enhver anden modebutik. Det samme gælder for udsmykningen og indretningen i butikken. Torben's passion for kvalitets varer, afspejles i alt hvad han foretager sig. Han håndplukker varer fra Italien og arbejder kun med familie-ejede virksomheder, for at sikre at kvaliteten og passionen bag produktet stemmer overens med hans egen. 

 

En skræddersyet løsning 

Målet var at skabe en løsning som passede til Torben's stil og samtidig fremviste tøjet på den bedst mulige måde. Derfor besluttede vi at lave en skræddersyet walk-in løsning med plads til alt fra skjorter og jakker, til sko og hatte. Ved at kombinere vægmonterede stativer og hylder, var vi i stand til at skabe en fleksibel og pladsbesparende løsning som passede perfekt ind i Torben's øvrige indretning. Et minimalistisk design med et industrielt twist.

 

Vi møde hele tiden nye inspirerende personer der også bruger vores produkter. Se nogle af dem i vores RackBuddy TV.