Microsoft

Det er afgørende at virksomhedens profil og identitet stemmer overens med indretningen. På den måde skabes der nogle troværdige og rolige omgivelser som er med til at skabe et behageligt arbejdsmiljø, både for medarbejdere og kunder. 

Derfor er vi glade og stolte over at spille en rolle i indretningen af Microsofts nye MTC Microsoft Technology Center.

I Microsofts store kontormiljøer var det vigtigt at skabe nogle åbne rum med plads til afslapning og hyggelig stemning. I samarbejde med indretnings designer Sarah Guldborg kunne vi levere den helt rigtige løsning som passede til både stil og stemning. 

Om løsningen

Hos RackBuddy bliver vi ofte inspireret af vores kunders kreative løsninger og måde, at anvende vores produkter i indretning, som er tilpasset netop deres koncept. Det er netop det personlige præg i konceptet, der inspirerer os til at lave vores skræddersyede løsninger. Hos Microsoft lavede vi nogle smukke skræddersyede reolsystemer som skulle bruges i deres lounge og mødelokale.

Rummene var indrettet med lyse og grå toner samt naturmaterialer som er med til at skabe en lethed, der kendetegner den nordiske stil. Med henblik på at udnytte rummene mest hensigtsmæssigt skabte vi nogle høje reolsystemer i loungen som blev bygget til at passe perfekt til deres udadgående hjørnevæg. Reolerne blev brugt til opbevaring af merchandise, planter, bøger mm. Og med ekstra plads til deres skærme, som enten blev placeret på hylderne eller hængt op på væggen i de tomme felter vi skabte i reolsystemerne.

 I mødelokalet lavede vi en stor reol på hele bagvæggen dekoreret med bøger, vaser og flotte plantekasser. De rå vandrør og simple træhylder skabte den perfekte kontrast til den mørke væg som dannede baggrund for lokalet. Vores funktionelle systemer har uendelige anvendelses muligheder og kan benyttes i alle typer af rum. Det gør dem derfor særdeles brugbare i kontormiljøer men også i det private hjem.

Ønsker i hjælp til nogle skræddersyede indretningsløsninger, så kontakt os på info@rackbuddy.dk

I kan også gå på opdagelse i vores inspirationsunivers som viser et bredt udvalg af forskellige løsninger til privat eller erhverv