Frankies Pizza

RackBuddy projekt - Frankies Pizza

Vi varmer op til Black Friday og fejrer i dag Pink Friday!


Vi har været forbi Frankies Pizza på Frederiksberg og lavet en flot løsning som kombinerer Frankies pink univers med vores industrielle design. Vi har været spændte på, at vise jer resultatet.

Frankies entré

OM LØSNINGEN

Frankies Pizza er Madklubbens pizza-pusher. De har brugt lang tid på at finde opskriften på den perfekte crust, få fat i de rigtige råvarer og toptune restaurantens koncept. Konceptet består af et skrigende pink univers og RackBuddy har fået lov at indrette restauranten på Frederiksberg med løsninger i et industrielt design og lyse træhylder som passer til restaurantens øvrige interiør primært bestående af massere af pink og hyggelig belysning.

Hos Frankies Pizza er det uanset anledningen, formålet at de besøgende skal have en hyggelig oplevelse i restauranten. Det er ligegyldigt om man besøger restauranten på en hverdagsaften eller en mere storstilet gå-i-byen aften.
Helt ligesom smagsoplevelserne, skorpen og stilen er helt skarp, er det et krav at restaurantens udtryk i interiør også skal være en komplet oplevelse med rå, funky og farverige detaljer. Derfor synes vi, at vores løsninger passede helt perfekt til Frankies koncept.

Rackbuddy hos frankie's

Vi valgte, at tage udgangspunkt i vores nyeste Walk-In kollektion tilsat
træhylder i lys fyr som kontrast til de mørke stativer. Hylderne giver løsningen mange anvendelses muligheder. Her er det valgt at fremvise noget af det merchandise man kan købe i restauranten.

Vi er selv vilde med resultatet og synes RackBuddy er et perfekt match til Frankies Pizza.

Inspireret af restaurantens interiør? 

RackBuddy // The Walk-In collection 2 rækker reol

RackBuddy // Træhylde med sølvbeslag

 

Har du brug for hjælp til at finde den rette løsning til dit hjem? Så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@rackbuddy.dk.