Frau K

Skræddersy din butik med rå vandrør og elegante træpaneller!

I en netop nyåbnet tøjbutik, Frau K, i Sydtyskland kan du finde et stort udvalg af moderigtigt tøj til kvinder. Foruden lækkert tøj byder butikken også på en strømlinet indretning lavet af RackBuddy. 

Vi har hjulpet Frau K med at indrette butikken med skræddersyede tøjstativer i rå vandrør, hylder i træ og ikke mindst en elegant butiksdisk beklædt med bæredygtige træpaneller.

Frau K har valgt flere forskellige RackBuddy tøjstativer i sin indretning af butikken. Det er hovedsagligt vores RackBuddy Billy tøjstativ med hylde og tøjkrog, der er anvendt, men også vores RackBuddy Dalton tøjstativ går igen i butikken, ligesom der ses flere RackBuddy Bonnie tøjstativ i butikken. De er alle nemme at flytte rundt på, da de står frit på gulvet. Det gør det muligt at variere indretningen fra tid til anden, eksempelvis hvis der er kommet en ny tøjkollektion, som skal have en særlig placering i butikken. Endelig er vores fastmonterede RackBuddy walk-in garderobe med hylder også at finde i butikken. De er særligt egnede til fremvisning af lidt tungere tøj og tasker.

Den elegante disk beklædt med bæredygtige træpaneller og de mange rå tøjstativer i vandrør, skaber et gennemført industrielt look. 

Se den fine indretning nedenfor og læg vejen forbi Frau K, hvis du alligevel skal et smut til Sydtyskland!

 Butiksdisk - Frau K & Rackbuddy

Frau K - tøjbutik med skræddersyet indretning - RackbuddyFrau K- butiksindretning med tøjstativer i vandrør og træ - RackBuddyFrau K- skræddersyet butiksindretning - Rackbuddy