Her på siden får du en masse inspiration til indretningen af din restaurant eller café, så du kan skabe en hyggelig atmosfære med en rå kant. Vi har samlet lidt inspiration og billeder fra nogle af de caféer og restauranter, vi har hjulpet med at indrette, så du kan se, hvordan vores løsninger tager sig ud. 

Inspiration til din restaurantindretning

Ønsker du at give din restaurant en opgradering, som efterlader gæsterne med en unik og mindeværdig oplevelse? Så er det rå og industrielle New Yorker-look fra vores Original Collection eller det nordiske og minimalistiske look fra vores Frame Collection måske løsningen for dig? Hos RackBuddy hjælper vi dig meget gerne med din restaurantindretning, så du kan byde gæsterne velkommen i en stilfuld og indbydende atmosfære. Vi har her samlet nogle af vores løsninger, så du kan finde frem til, hvilke der giver mening i din restaurantindretning.


Restaurant Moehr – Roskilde

Restaurant Moehr - Roskilde - Restaurant Indretning

Fremhæv smukt service, delikatesser m.m. når du indretter din restaurant eller café

Med RackBuddys flotte reolsystemer eller smukke træhylder kan du nemt lave en hel væg fyldt med glas, service eller andre praktiske ting, som både pryder indretningen af din restaurant, samtidig med at du nemt kan tilgå tingene. Du kan også bruge hylder til at indrette din café eller restaurant med fine planter, billeder eller delikatesser – det er med til at skabe en hyggelig stemning.

Café Gæst – Frederiksberg

Restaurant indretning, hylder, tøjstativer med RackBuddy

Brug for en customløsning?

Hos RackBuddy er alt muligt, og det gælder også, når du skal have indrettet din restaurant eller café. Har du selv en særlig ide til, hvordan rummet skal indrettes, og kan du se ideen udfolde sig med nogle af elementerne fra vores løsninger, så har du også mulighed for at lave din egen customløsning. Vi kan tegne løsningen i 3D og står gerne for alt fra opmåling, 3D tegninger, levering og opsætning. Derudover kan vi tilpasse efter farve, mål osv. Book et gratis designmøde i dag – så tager vi en snak om din restaurantindretning. 
Restaurant indretning, hylder, tøjstativer med RackBuddy

Husk belysning i din restaurantindretning

På enhver café og restaurant er det vigtigt med en god belysning, som både er afdæmpet, hyggelig og behagelig. Style f.eks. dine lamper i loftet med vores lofthængte stativer. Du kan lade lamperne hænge ned fra stativerne og dermed skabe forskellige længder på dem. Stativerne fører et råt element ind i din restaurantindretning. 
Restaurant indretning, hylder, tøjstativer med RackBuddy

Stativer til gæsternes overtøj

Det er rigtig rart som gæst at kunne smide overtøjet, når man er på café eller restaurant, og derfor er det en god ide med et tøjstativ eller to, som gæsterne kan benytte. Vi har flere løsninger, herunder fritstående tøjstativer, væghængte tøjstativer m.m, så du kan finde et passende tøjstativ, der både er praktisk for gæsterne og samtidig ikke fylder for meget i caféen eller restrautanten.

 

Indretning af din restaurant med RackBuddy

Hos RackBuddy kan du finde alt, du skal bruge for at skabe den perfekte restaurantindretning, der forener alle dine praktiske behov med dine kreative visioner for, hvilket udtryk netop din restaurant skal have. Vi designer og producerer garderobe- og opbevaringsløsninger i vandrør, metal og træ, og vi tilbyder et stort udvalg af færdige og skræddersyede løsninger, som vil passe til præcis dine behov.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale om din restaurantindretning på info@rackbuddy.dk eller på tlf. 33 22 02 40.

The Reception Bar – Copenhagen

Restaurant indretning, hylder, tøjstativer med RackBuddy

 

 

Pizza Behov – Copenhagen 

Restaurant interiør, hylder, tøj stativer med RackBuddy

Restaurant interiør, hylder, tøjstativer med RackBuddy

 

Bicycle Brewery – Copenhagen