INDRET DIN BUTIK MED RACKBUDDY 
Står du over for at skulle åbne en ny butik, eller trænger din butik til et opgraderet udtryk? Så kan du med produkter RackBuddy skabe en indretningsløsning, der gør din butik til en inspirerende og mindeværdig oplevelse for kunderne at gå på opdagelse i. Vores stil er rå og industriel, og du kan vælge mellem massevis af forskellige færdiglavede løsninger, ligesom vi kan hjælpe dig med en skræddersyet løsning til både tøj- og skobutikken, blomsterbutikken eller frisørsalonen. 

Skab en enkel og overskuelig indretning, hvor dine varer virkelig kommer til deres ret. Du har helt frie tøjler til fx at fremvise tøj på en moderne og luftig måde med vores lofts- eller væghængte stativer, eller du kan fremvise eksempelvis sko, accessories eller andre produkter på en spændende og anderledes måde med vores mange rustikke træhylder med beslag i vandrør. Udnyt vægpladsen med en fuld vægudstilling af dine produkter, eller lad et enkelt stativ stå alene for en ultimativ wow-effekt - følg netop dine visioner for din butik!
Få et indtryk af vores stil og saml lidt inspiration til dit eget butiksindretningsprojekt fra nogle af vores tidligere projekter herunder.
Du er altid velkommen til at komme forbi vores Showroom på Frederiksberg Allé på Frederiksberg eller på Gl. Vardevej 66A i Esbjerg og få en uforpligtende snak om dine muligheder. For yderligere oplysninger kontakt os på info@rackbuddy.dk eller på 33 22 02 40.

Miss Corner - Frederiksberg

M.O.D - København
Se flere billeder 

mod indretning med joey tøjstativSTOC - Esbjerg
Se flere billeder 

Indretning af herretøjsbutikken STOC - Esbjerg
 


Superjeans Of Sweden
Se flere billeder

Hoopz
Skovæg hos Hoopz

 

Bloom

Se flere billeder

REOLSYSTEM

 

Gob Skincare
Se flere billeder

større hyldesystem og mindre hylder RackBuddy

Hunni

INDRETNING AF BUTIK – RackBuddy
INDRET DIN BUTIK MED RACKBUDDY