Gode råd til at opbevare dit tøj på mindre plads

Få meget mere plads med tøjstativer og hylder!

Det er blevet oktober og det betyder at september er lagt bag os, som hver år er måneden, hvor tusindvis af unge hvert år starter på deres drømmestudie. Månedsvis intensiv boligjagt er forhåbentligt et overstået kapitel, og en helt ny tilværelse er påbegyndt med både nyt studie og en ny bolig.

Hvad enten du er flyttet ind i en et-værelses lejlighed, et kollegieværelse, en dele-lejlighed eller måske et midlertidigt værelse, kan det være en udfordring at få plads til det hele - seng, studieplads og ikke mindst din garderobe, skal helst kunne være der. Og ofte kan sengen kun stå ét sted, hvilket betyder at de resterende møbler bliver nødt til at stå efter sengens placering!

Med knap så meget plads er det vigtigt at vælge møbler, som er praktiske og som ikke optager for meget plads. Det kan sagtens lade sig gøre at skabe et praktisk og hyggeligt hjem, hvis du udnytter pladsen optimalt.

Fire bud på smarte indretningsløsninger!
- anbefalinger til hvordan du skal indrette dig hvis du har:

  • begrænset med gulvplads og ønsker at udnytte dine vægge og dit loft med væg- og lofthængte tøjstativer

  • begrænset med gulvplads og ønsker at udnytte dine vægge og dit loft med hylder og hylder med bøjlestænger

  • bor midlertidigt til leje og ønsker at undgå huller i væggene med fritstående tøjstativer

  • fundet din egen bolig og ønsker at skabe din egen, personlige skræddersyede garderobeløsning


Væg- og lofthængte tøjstativer
- udnyt dine vægge og dit loft og få mere gulvplads

Væg- og lofthængte tøjstativer eller hylder er super praktiske, da det frigiver gulvplads, som du b.la. kan udnytte til at stille en kommode, en vasketøjskurv eller et fjernsyn. På den måde optimerer du brugen af rummet.

En anden fordel ved væg- og lofthængte stativer er også, at du har mulighed for at hænge lange kjoler og frakker på dem, og dermed undgå at de bliver krøllede. Og hænger du dit tøj i farveorden, bliver tøjstativet ganske enkelt pænere at kigge på. Et andet fif er at bruge de samme type bøjler eller tøjkroge hele vejen igennem for at få et roligt udtryk. 

Et yderligere plus ved væg- og lofthængte tøj stativer er, at det ganske enkelt gør rengøringen nemmere.

Hos RackBuddy har vi et stort udvalg af væg- og loftmonterede tøjstativer i forskellige mål. Tjek bl.a. disse løsninger ud, som både findes i rå vandrør og egetræ: Rackbuddy Jolene ophæng og RackBuddy Joey tøjstativRackBuddy Kim tøjstativ og RackBuddy Sebastian tøjstativ.

Her kan du se hvordan andre har indrettet sig med RackBuddy væg- og loftmonterede tøjstativer!

Joey loft- RackBuddy


Rackbuddy Joey tøjstativ @islandofstones

 

Rackbuddy Joey

RackBuddy Joey til væg @juliejvk

 

Joey væg- RackBuddy

 RackBuddy Joey tøjstativ til væg @tijanasrbac

 Hylder eller hylder med bøjlestænger
- udnyt dine vægge og dit loft og få mere gulvplads

Foretrækker du at udnytte dine vægge eller dit loft med hylder eller hylder med bøjlestænger i stedet for væg- eller lofthængte tøjstativer, så har vi også her et stort udvalg. 

Hylder er ideelle til at lægge foldede bluser og bukser på, men de er især og så ideelle hvis du er typen, der går meget op i indretning. Hvorfor ikke dekorere  hylderne stilfuldt med eksempelvis en flot plante, en krukke, et par bøger eller hav dit ynglingsfotografi stående i en flot ramme?

Vælger du hylder med bøjlestænger nedenunder, så sørg for at hænge tøjet i farveorden. Som tidligere beskrevet bliver det pænere at kigge på, men det gør det faktisk også meget nemmere at skabe sig et overblik over, hvilket tøj man egentligt har. 

Tjek vores hyldeløsninger ud: RackBuddy John hylder og Rackbuddy Marlow hylder. Dertil har vi netop lanceret en helt ny hyldereol, RackBuddyShelfie Modulreol . Alle vores hyldeløsninger er lavet i rå vandrør og forskellige træsorter. 

Her kan du se hvordan andre har indrettet sig med hylder og hylder med bøjlestænger fra RackBuddy!

RackBuddy John & Jolene

RackBuddy Marlow og RackBuddy Jolene ophæng @peachmelbahome

 

Rackbuddy hylde

 RackBuddy Marlow @juliejvk

Rackbuddy hylde med bøjlestang

 RackBuddy Marlow @Janni200989

 

Shelfiehylde - RackBuddy

 RackBuddy Shelfie Modulreol @Johannekohlmetz


 
Bor du midlertidig til leje?
- indret med fritstående tøjstativer og undgå huller i væggene

Tilhører du en af dem der bor midlertidigt til leje og dermed skal aflevere nøglerne retur til ejermanden og efterlade lejligheden eller værelset i god stand, kan det være en god idé, at tænke i fritstående opbevaringsløsninger!

Der er mange fordele forbundet med fritstående tøjstativer. Ikke alene er de nemme at transportere (modsat et stort klædeskab fra IKEA), de er også nemme at samle og ikke mindst nedpakke, når du står og skal flytte fra din midlertidige bopæl igen. Men fordelene stopper ikke her!

Med et fristående tøjstativ slipper du for at skulle bekymre dig om at bore huller i væggene og efterfølgende spartle, hvilket bare gør det hele lidt mere nemmere. Dertil er de nemme at flytte rundt på, hvis du pludselig beslutter dig for at ville ommøblere dit værelse. 

Derudover er tøjstativer bare dekorative og hvis du, som tidligere beskrevet, sørger for, at hænge tøjet i farveorden og bruger ensartede bøjler eller tøjkroge, kan du let skabe et stilfuldt udtryk.

Og så et ekstra tip. Når du alligevel skal supplere dit SU-budget, hvorfor ikke tage og sælge ud af alt det tøj, du alligevel ikke bruger? Tag på loppemarked og hæng dit tøj op på dit fritstående tøjstativ:-)

Her kan du se hvordan andre har indrettet sig med fritstående tøjstativer fra RackBuddy!

Tøjstativ

 RackBuddy Wild Bill Elliot @kodeordeter

  

Walk-in - RackBuddy

RackBuddy Wild Bill Elliot @nnaspro

 

RackBuddy Capone

RackBuddy Capone - @leticianeidl

 

RackBuddy Wild Bill Elliot -

RackBuddy Wild Bill Elliot @thewaveshavecome

RackBuddy Billy - tøjstativ med træhylde

RackBuddy Billy @julichevalier

 
Har du fundet din egen bolig?
- udnyt at du kan få det lige som du vil have det og få skræddersyet din drømmegarderobe 

Er du en af de heldige der har fået nøglerne til din helt egen bolig og dermed ikke har planer om at flytte ud foreløbig, er du garanteret ikke bleg for at lave huller i væggene, ligesom du sikkert gerne vil gøre lidt ekstra ud af indretningen. 

Med din egen bolig, kan det godt betale sig at investere i en skræddersyet garderobe, hvad enten den skal være fritstående eller vægmonteret. Først og fremmest fordi du med en skræddersyet garderobe kan få det præcis som du vil have det. Dernæst fordi det simpelthen er den bedste måde, at optimere din plads på - netop fordi det bliver skræddersyet til dine mål og til dit rums konstruktion!

En skråvæg, en fritstående bjælke eller en radiator, kan nogle gange stå i vejen for at kunne indrette et rum med et klædeskab i standardmål, hvorimod en skræddersyet garderobe netop kan tage højde for disse ting. På den måde bliver rummet ganske enkelt udnyttet på bedste vis. Og med en skræddersyet garderobe kan du også selv bestemme hvorvidt du ønsker hylder, og hvor mange, længden og bredden på garderoberørene, og om du ønsker det fritstående eller væghængt og ikke mindst antallet af hæng. Sagt på en anden måde, det er stort set kun fantasien, der sætter grænserne!

Og når du om mange år skal af med lejligheden igen, kan den næste ejemand ligefrem gå hen og værdsætte, at der følger en skræddersyet indretningsløsning med i handlen, som allerede har taget højde for rummets konstruktion! 

Læs mere om mulighederne for at få skræddersyet din garderobe her eller skriv til info@rackbuddy.dk, hvis vi skal hjælpe dig!

Skræddersyet RackBuddy tøjstativ med træhylde

RackBuddy skræddersyet tøjstativ med hylde @DanielChorzelski

      

Jule Puple - RackBuddy

RackBuddy skræddersyet tøjstativ med hylde @JulePule

Nynnes dagbog - RackBuddy

RackBuddy skræddersyet tøjstativ med hylde @nynnesdagbog