Gaveguide til julens mange gaver - Til enhver ønskeliste og budget

Julen nærmer sig med hastige skridt. Ofte går juletiden så stærkt, da mange oplever travlhed med, at færdiggøre projekter på arbejde inden nytår og de mange forberedelser til op til jul. Så vi kommer med en lille opfordring til, at nyde den magiske juletid inden den snart igen er forbi.

At give gaver i julen er en fin måde at vise omsorg, påskønnelse og kærlighed. For nogle af os, kan det næsten være stressende, at finde den helt rigtige julegave til vores nære og kære. Hvis du stadig står og mangler ideer til den helt rigtige julegave, så se vores guide med ideer vi har samlet til dig. Her vil vi guide og introducere dig for nogle simple, men gode gave ideer til julen. Til ethvert budget og til enhver ønskeliste.

Om du skal udvælge en gave til den kræsne modtager, manden der aldrig ønsker sig noget, kvinden der har alt - så har vi noget alle kan bruge - til ethvert budget.

 

En gave til enhver pengepung og til de ubeslutsomme, der aldrig ved hvad de skal ønske sig i julegave

Vi lægger ud en klassisk løsning - vores gavekort. Gavekortet fåes med forskellige beløb og i anledningen af julen har vi tilpasset gavekortets design, så det passer perfekt som julegave eller hvis du står for mandelgaven.

Så har du nogen, der aldrig ved hvad de skal ønske sig eller en der har alt? Så er et gavekort en perfekt løsning. Desuden kan et gavekort være ne god løsning, hvis en af dine kære ønsker sig en større, dyrere løsning. Her vil gavekortet kunne være et fint tilskud til den samlede løsning. 

Køb det her

Gift card sample

 

Julegaver under 300,- DKK eller hvis du mangler en lille gave til en af dine kære

Til et mindre gave budget er RackBuddy Jolene den perfekte gave. Den kan anvendes på mange forskellige måder og passer selv til de hjem med få kvadratmeter. 

Jolene er et flot og alsidig væg monteret stativ i sorte vandrør. Stativet er med til, at skabe en New-York lofts lejligheds stemning i industriel stil. Stativet er en god gaveide, da det er med til, at skabe stemning i indretningen og prisen egner sig godt til ønskesedlen. 
Om det enten er til entreen, soveværelset, badeværelset, stuen eller køkkenet, så er det bare at tilføje et par kroge eller bøjler, og så er det klar til gæster.

Ønsker du mere inspiration til, hvordan vores løsninger kan anvendes? Så læs mere her.

 

RackBuddy Jolene clothes rack for shoes, towels or accesories made from water pipes

Køb dit RackBuddy Jolene her og se resten af Original kollektionen her.

Vi kender alle en, som er helt umulig at købe gaver til. De ønsker sig aldrig noget og ofte er det fordi de i forvejen har alt. Men selv den mindste gave kan få smilet frem hos denne type. Vi foreslår at købe en lille gave til hjemmet, da man ofte nemt kan finde noget de kan tilføje i deres hjem, da de ofte nemt kan gøre gavn.


Nedenunder har vi samlet lidt mindre produkter, som helt sikkert vil vise, at du har gjort dig umage og været kreativ med ideerne.

Små gaver behøver nemlig ikke at være kedelige. Hos RackBuddy har vi flere forskellige accessories til tøjstativer, garderober og hjemmet generelt.
Til tøjstativer og garderoben foreslår vi bøjler eller s-kroge i fem forskellige farver. 

 

Til hjemmet tilbyder RackBuddy hylder, kroge, knager og meget mere. 

 

Julegaver under 600,- DKK og for dem som ønsker sig mere orden og stil i deres garderobe 

Endnu en skøn julegave ide for dem som bor med mindre plads i hjemmet eller som mangler en mindre løsning i deres entre - vores RackBuddy Holly stativ.
Stativet er smalt og passer perfekt til frakker og overtøj eller til det outfit du skal have på næste dag. Holly kommer både i sorte vandrør eller sølvfarvede vandrør og giver en skøn industriel stil i hjemmets indretning.
Tøjstativets ramme er så smalt, at det passer ind hos de fleste rum i hjemmet og det er et godt alternativ hvis du ønsker et tøjstativ, men mangler pladsen. 

Vores hemmelige ide med RackBuddy Holly er at anvende det som "stolen", som vi alle kender som stolen i vores soveværelse, hvor alt tøjet vi ikke ønsker ind i skabet, men som samtidig er for rent til, at blive smidt til vask.

 

Køb din Holly her eller se resten af vores Original kollektion her. 

Julegaver under 1000,- DKK til dem som har meget fint tøj at vise frem

RackBuddys Bonnie tøjstativ er et af de første designs som grundlæggerne af RackBuddy, Lasse & Martin, lavede. Sidenhen er stativet blevet et af vores mest kendte stativer og er stadig en af vores kunders absolutte favoritter.
Det er den perfekte gave til teenageren med meget tøj af vælge fra og som mangler et stativ der kan bære det hele.
Stativet findes i sorte vandrør og i sølvfarvede vandrør. Begge stativer giver et minimalistisk udtryk til rummet og passer til de øvrige kollektionernes industrielle udtryk. 
Stativet er også ideelt for mindre rum eller lejligheder, da vandrørerne ikke optager meget gulvplads. På trods af det lette udtryk, er stativet robust og ser godt ud i de fleste settings.

 

Ønskes der en anden løsning, som ikke optager meget plads, er der vores RackBuddy Marlow løsning. Denne løsning er ideel for mindre lejligheder eller entreer. Hylden fåes i lys fyrtræ, sortbejset fyrtræ eller egetræ, og løsningen kan derfor tilpasses den øvrige indretning i hjemmet.

Buy your RackBuddy Marlow here or view the rest of the Original collection here

Julegaver under 1.500,- DKK eller til den der elsker dansk design

Smukke og dekorative tøjstativer behøver ikke at være dyre, hvilket Odin stativet er et rigtig godt eksempel på. Stativet passer til de fleste hjem og er meget klassisk i sit udtryk med nordiske undertoner. Stativet er udført i træ og sorte vandrør, hvilket giver stativet et rent og let udtryk. Det kan bruges i en entre til overtøj eller som rumdeler med planter hængende i kroge i stuen. Kun fantasien sætter grænser.
Den perfekte gave til nogen som elsker dansk design og den skandinaviske stil.

Køb dit RackBudy Odin stativ her og se resten af Nordic kollektionen her

Julegaver under 2.500,- DKK eller til dem der drømmer om en større garderobe make-over 

Vores kunder elsker vores Wild Bill Elliot stativ fra vores Original kollektion. Stativet udnytter pladsen godt og er perfekt til dem med meget tøj og begrænset plads. Det er den perfekte gave til ham eller hende som mangler opbevaringsplads til deres tøj og som ønsker en løsning der udstråler stil. Stativet passer perfekt til toppe, underdele, kjoler og jakker og er en optimal løsning til en walk-in garderobe eller mindre soveværelse. Da stativet er monteret i væggen, kan det - ligesom vores andre RackBuddies - bære op til 100 kg tøj. 

Køb dit Wild Bill Elliot her 

RackBuddys Kasper stativ er fra vores Friendship kollektion, og er en smuk, let løsning til tøjopbevaring. Stativet er bygget på tre rør, hvilket giver flere muligheder for, hvor dit tøj skal hænge.Stativet fremgår lyst og næsten svævende i sit udtryk og naturreferencerne mixet med de industrielle rør giver et moderne og skandinavisk design udtryk, som passer til den nordiske indretning.

Køb dit RackBuddy Kasper stativ her eller se resten af Friendship kollektionen her 

Bali kobber lamper

Vi har endelig fået vores populære Bali lamper hjem igen. Smukke, patinerede lamper fra Bali som vil gøre enhver indretning unik. Lamperne er håndbanket i massiv kobber og herefter er de igennem en naturlig oxideringsproces. Oxideringen er det som gør, at lamperne får den helt unikke grønne farve. 

Hver lampe er håndlavet for at opnå det flotte og unikke finish og ingen lamper er fuldstændig ens på grund af oxideringsprocessen. På grund af kobberet og formen giver lampen et varmt og behageligt lys.

Lamperne findes i fire størrelser. Vælg mellem en oxideret lampe med en diameter på enten 25cm, 35 cm, 45cm eller 50cm.

Se hele vores udvalg her eller send os en email til info@rackbuddy.dk. Vi hjælper altid glædeligt med at finde lige præcis den løsning du går og drømmer om og besvarer de spørgsmål du skulle have.