Hvordan du kan bruge tiden i hjemmet

Tips til mere tid hjemme

Med anbefalingerne fra de danske myndigheder og regeringen vedrørende den nuværende situation med Covid-19, ser mange nu frem mod et par uger med meget mere tid i hjemmet og med færre sociale arrangementer end normalt.

Mange skal i den kommende tid arbejde hjemme eller i karantæne, og vi ønsker at hjælpe med en lille guide med tips og gode råd til, hvordan vores buddies kan få tiden til, at gå de kommende uger. Vi har inddraget jeres råd fra vores spørgerunde på Instagram, så det er en guide med råd fra alle jer.

 

1. Oprydning af garderoben
Godt nok er vi eksperter på garderobeløsninger - Men selv vi synes at en oprydning af garderoben kan være svær at få tid og overskud til. Dog er mere tid i hjemmet en god undskyldning for, at få gjort noget ved det. 
I disse tider med øget fokus på bæredygtighed er det også en oplagt mulighed til, at få kigget på hvad du rent faktisk får brugt og hvilke ting der trænger til en ny ejermand. Der er mange platforme, hvor du kan sælge dit tøj secondhand.

Måske du også under oprydningen finder ud af, at din garderobeløsning trænger til en opgradering og nye behov er opstået siden sidst.

2. Begynd på en ny TV-serie
Der findes et hav af streamingtjenester som er proppede med de nyeste TV-serier. Med en opfordring til at blive hjemme er du godt undskyldt, når du skal lede efter din næste yndlingsserie. Og der er noget for enhver smag - både True crime, krimier, poltiske dramaer og komedier. 
Blandt nogle af de best rankede på IMDB (og jeres favoritter) er:
Game of Thrones, Mad Men, Peaky Blinders, Westworld, The Crown, Mind Hunter, Suits, Band of Brothers, Breaking Bad, True Detective, Friends & Seinfeld.

3. Påbegynd forårsrengøringen
Vi ved godt, at det ofte er noget som bliver udskudt. Men med den ekstra tid, er det rigtig rart at have gjort, særligt hvis dit hjem samtidig skal fungere som hjemmearbejdsplads de næste uger. På den måde følger du også et af de mange anbefalinger fra Sundhedsstyrrelsen, hvor det anbefales at være opmærksom på rengøring - både i hjemmet og på arbejdspladsen.

4. Prøv en ny madopskrift
En af de ting der sjældent er tid til i en travl hverdag er, at få prøvet nye opskrifter af. Det gælder både bagning og opskrifter, der kræver lidt mere forberedelse. Nu kan være et godt tidspunkt til, at forkæle husstanden med lidt ekstra lækker madlavning og få prøvet en opskrift, du længe har haft liggende i baghovedet.

5. Lyt til en podcast eller læs en bog
Er du endnu ikke blevet hooked på podcast mediet? Nu er tiden til, at få givet mediet en chance og se om du kan finde en favorit. Der er efterhånden mange platforme, hvor du både finder emner som politik, sport, mode, true crime og design. Et alternativ kan være en lydbog, hvor du kan komme igang med en bog der længe har været på din bucket liste. Disse dage kan desuden være en god anledning til, at hive fat i en af favoritterne fra bogreolen eller en af de mange dekorative coffee table books, som ellers kun ligger til pynt.

6. Prøv et træningsprogram hjemme
Med mange lukkede fitness centre er det med, at være kreativ for, at holde sig aktiv og igang. En løsning kunne være, at prøve et af de mange online programmer, som tilbyder yoga eller et træningsprogram hjemme i stuen med redskaber du har i hjemmet. Så er der ikke nogen undskyldning for ikke at få rørt sig lidt i disse uger.

7. Støt din lokale favorit
Der er ingen tvivl om, at mange virksomheder kommer til, at kæmpe i disse uger. Giv dem en håndsrækning og vær med til, at sørge for at de er her efter denne krise. Ved forbehold om ikke at samles i store grupper, så kan det anbefales at støtte igennem online handel og når det gælder restaurationer, så tilbyder mange take-away.

8. Lav en to-do liste
Endnu en god, praktisk ting som varmt kan anbefales. I disse dage kan det være nemt at få krydset en masse praktiske gøremål af en liste, og tilfredsstillelsen ved at kunne sætte krydset ved de ting der længe har været undervejs er stor.

9. Se en god film
Ligesom med TV-serier, så flyder streaming tjenesterne over med en masse film og indhold. Har du nogle film på din liste, er der nu mere end nogensinde mulighed for, at få den set. Nedenstående er en samling af de film som i anbefaler og som IMDB har samlet, som de bedst rankede:
Pulp Fiction, The Godfather, Forrest Gump, Whiplash, Joker, Taxi Driver, Green Book, Catch Me If You Can, Million Dollar Baby & Captain Fantastic.

10. Pas på hinanden - og bliv hjemme så vidt muligt
Vigtigst af alt er, så vidt muligt at blive hjemme og brug tiden fornuftigt med resten af husstanden. Pas på hinanden.

 

Sådan forholder vi hos RackBuddy os til den nuværende situation

På baggrund af anbefalingerne fra de danske myndigheder og regeringen, har RackBuddy valgt midlertidigt, at lukke vores to fysiske butikker fra torsdag d. 12. marts til og med fredag d. 27. marts, for at mindske spredningen af Covid-19.

Vi beklager ulejligheden, men vi ser med stor alvor på den nuværende situation og udvikling og vores kunders og ansattes helbred er vigtigt for os og må prioriteres højest i denne situation. Vi håber på jeres forståelse og vores kundeservice står som sædvanlig til rådighed ved spørgsmål, rådgivning og bestillinger på:

info@rackbuddy.dk
Tlf.: +45 33 220 240

Vores online shop er åben som sædvanlig og vil ikke påvirkes af situationen. Leveringstiden forventes ikke påvirket af nuværende situation. 
Vores personale, som er i stand til at arbejde hjemmefra, arbejder hjemme. Vores personale på vores lager arbejder i hold forskudt af hinanden for, at mindske risiko for smitte. Er der de mindste tegn på sygdom, sendes personalet hjem.

Vi følger alle forbehold og anbefalinger for, at sikre helbredet for vores personale og kunder i denne tid og anbefaler vores kunder til, at gøre det samme.


Vi holder jer opdateret med information, hvis der kommer yderligere ændringer og vi følger de danske myndigheders anbefalinger tæt.