RackBuddy er blevet nomineret til 'Byens bedste 2019'

RackBuddy Store i Esbjerg er blevet nomineret til 'Byens Bedste 2019' i Esbjerg!

Det er med stor ydmyghed og stolthed, at vi igår fik overbragt nyheden om, at vores ikke engang et-årige butik og showroom i Esbjerg, er blevet nomineret til intet mindre end 'Byens Bedste 2019' i Esbjerg i kategorien 'Inspiration til hjemmet'. Jyske Vestkysten står bag initiativet.

350 kvm interiørbutik i nedlagt gocartcenter
I februar i år slog vi dørene op for vores 350 kvm store interiørbutik i det gamle gokartcenter i Esbjerg. Beliggenheden er valgt i industrielle omgivelser, som passer særligt godt til RackBuddys univers, der også danner rammerne for konceptet.
 RackBuddy Store Esbjerg

 

Inspiration, personlig rådgivning og skræddersyede indretningsløsninger
Foruden butikkens eget brand, RackBuddy, kan man finde møbler og interiør fra nøje udvalgte brands fra hele verden. Det er vigtigt at kunne fremvise vores tøjstativer og garderobeløsninger i nogle lækre omgivelser og ikke mindst i kombination med andre lækre designervarer. På den måde giver vi kunderne mulighed for at gå på opdagelse og finde inspiration til hjemmet og vi står altid klar til at hjælpe med personlig rådgivning omkring skræddersyede indretningsløsninger.

Monika - RackBuddy Store Esbjerg

RackBuddy Store Esbjerg GlassMate

Et hav af designerbrands
Butikken forhandler bl.a. følgende designerbrands: Muubs, Dutchbone, GlassMate, WoodUpp, Bloomingville, Detale Copenhagen, Clik N' Tile, Bali Cobberlamps, House Doctor, Broste Copenhagen, About Vintage, Meraki og Georg's Spoon.

Kig forbi - og stem!
Vi håber du har lyst til at lægge vejen forbi vores butik. Og er du enig med Jyske Vestkysten i nomineringen af vores butik til 'Årets Bedste 2019' i kategorien 'Inspiration til hjemmet', så vil vi naturligvis sætte stor pris på, at du giver os din stemme her

Vi har åbent alle hverdage fra kl. 10:00-17:30 og lørdage fra 10:00-15:00 

RackBuddy Store Esbjerg
Gammel Vardevej 66A
6700 Esbjerg

RackBuddy Esbjerg facade

Bor du ikke i Esbjerg?
Synes du der er langt til Esbjerg, så fortvivl ikke. Vi har nemlig også en butik på Frederiksberg. Selv om den er meget mindre og på ingen måde ligner noget der engang har været en gocartbane, så emmer den af hygge. Her står vi også altid klar til at hjælpe med personlig rådgivning omkring skræddersyede indretningsløsninger.

Rackbuddy Store og Showroom
Frederiksberg allé 8
1820 Frederiksberg

PS. Se eller gense vores åbningsreception af butikken i Esbjerg her