Tøjstativer til butik og erhverv

Unikt inventar og indretningsløsninger

Vi har efterhånden leveret tøjstativer, hylder og reolsystemer i rør og træ til mange forskellige erhvervskunder. Både tøjbutikker, blomsterbutikker, showrooms, barer og til garderober i større virksomheder, som får specialløsninger tilpasset efter rum og behov.

Skræddersyet løsning

Når man skal have indrettet sin tøjbutik med tøjstativer eller sin plantebutik med hylder og reoler, er det vigtigt at kunne variere de forskellige løsningsmuligheder for at fremvise produkterne på bedste vis. Vi kan med vores muligheder tilbyde et bredt udvalg af designs og samtidig opretholde en rød tråd i butikken. Vores kendetegn er råt og industrielt. Vi arbejder med tøjstativer og ophæng i vandrør, som giver et cool og spændende udtryk. Kombineret med lys eller sort træ vil det give en ekstra dimension til ethvert rum og afhængig af opgaven bliver stilen tilpasset kundens ønske for det samlede helhedsudtryk. 

Vi håndlaver og designer alle stativer og hylder efter de mål og ønsker, du har. Vi kan derfor tilbyde en skræddersyet løsning, så du får nøjagtig det, du ønsker.

Hvis du vælger, at vi skal levere tøjstativer og inventar, garanterer vi, at du får en stabil og funktionel løsning, som du vil blive glad for.

 

Se vores standard tøjstativer 

Læs mere om hvordan du kan Design-selv 

Få inspiration under Our Work 

 tøjbutik på frederiksberg - indretning RackBuddy

Plantebutik Bloom på frederiksberg med reol og inventar fra rackbuddy

Tøjbutik indretning og inventar fra rackBuddy

Gob på elmegade - rackbuddy hylder og rackbuddy bord

tøjbutik på frederiksberg - MOD - rackbuddy joey ophæng

RackBuddy indretning - vinbar på Vesterbro

Stoc i Esbjerg - total indretning af rackbuddy

Little showroom med RackBuddy joey til loft og bonnie

Showroom med inventar fra rackbuddy

 

For yderligere spørgsmål eller henvendelser, kontakt os på 33 220 240 eller send en mail til info@rackbuddy.dk