Velkommen indenfor i bankmandens rummelige garderobe, hvor alt har sin plads! Garderobeskabe er vigtige for ethvert soveværelses opbevaring, og her tilbyder et specialdesignet walk-in et bredt udvalg af hylder, opbevaring af tilbehør, stativer og meget mere. Ved at lave en skræddersyet løsning udnyttes rummet på den mest optimale måde. Mørke fyrelementer matcher perfekt ejerens elegante stil. Tilføjelsen af glasdøre skaber en enestående og luksuriøs karakter af soveværelset og adskiller rummet i to - hvilket giver en reel følelse af en walk-in-garderobe i soveværelset.

Bliv inspireret og skab din drømmegarderobe!

At holde dit tøj organiseret og klar til at hive frem, sparer meget tid og holder din garderobe pæn. Det er især vigtigt, når du har travlt, og du har en masse opgaver og deadlines på arbejdspladsen. Dobbeltstativet til hængende skjorter optimerer pladsen og giver dig plads til et stort antal sko eller æsker på gulvet. Åbne træhylder i garderoben giver nem adgang til foldet tøj og andet tilbehør såsom slips og bælter - et perfekt match for ejeren, der elsker at have garderobeskabet super organiseret.

Rummelige områder med gennemtænkte hylder og nem adgang fra soveværelset er en stor fordel for dem med travle liv og minimal tid. Træhylderne skaber enkel opbevaring til kasser, tilbehør og dekorationer. En ren, rummelig og organiseret garderobe hjælper dig med at starte din dag mere produktivt. Vis dine yndlingsting og mest værdsatte genstande med vores åbne garderobesystem.

Denne skræddersyede garderobe tilbyder mere end bare et sted at hænge dine skjorter og jakkesæt på. For at få mest muligt ud af pladsen i din garderobe anbefaler vi vægmonterede træhylder. Hængende hylder er praktiske og tilføjer en æstetisk værdi til dit rum. Mørke beslag lavet af vandrør skaber garderobens moderne men stadig minimalistiske udseende.

The Chef

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Architect

Drømmer du om at have dit eget kreative rum? Bliv inspireret af arkitektens lyse og æstetiske arbejdsplads, der er domineret af beroligende farvetoner og naturlige materialer.

Læs mere

The Sommelier

Hvis du er vinkender eller bare kan lide, at nyde en god flaske vin, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du opbevarer alle dine dyrebare flasker derhjemme og stadig får det til at se flot og moderne ud - matchende din indretning derhjemme.

Læs mere

The Botanist

Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro.

Læs mere