Drømmer du om at have dit eget kreative rum? Bliv inspireret af arkitektens lyse og æstetiske arbejdsplads, der er domineret af beroligende farvetoner og naturlige materialer. Kreativitet forstærkes af kreative omgivelser. Det perfekte studie skal skabe et rum, der opfordrer til produktivt arbejde, samtidig med at det giver plads til kreativitet og personlighed. Denne løsning får mest muligt ud af en eksisterende kontorplads, og træelementer tilføjer et naturligt og luksuriøst look. Samtidig sikrer det, at det er så praktisk og rart et rum som muligt.

Et organiseret arbejdsområde i arkitektstudiet er vigtigt - det hjælper med at finde værktøjer hurtigt og nemt. Det sorte vandrørs industrielle look giver et klassisk skandinavisk twist med højkvalitets egetræ. Rammen på stativet er lavet af robust egetræ, der har fået en behandling for at opnå sin mørkebrune farve. Brug vores nordiske samling til at vise dine yndlingstegninger og lad din personlighed skinne igennem.

Hvis du vil oprette et hyggeligt studie, kan du ikke udelade tilbehør som en måde at varme dit rum op og gøre det mere hjemligt. Opret et overblik over dine værktøjer og projekter med en af vores kroge, og hæng dem på træstativene fra Nordic Collection. Det passer til resten af rummet, som har en minimalistisk stil med en naturlig og lys farvepalet.

The Chef

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Sommelier

Hvis du er vinkender eller bare kan lide, at nyde en god flaske vin, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du opbevarer alle dine dyrebare flasker derhjemme og stadig får det til at se flot og moderne ud - matchende din indretning derhjemme.

Læs mere

The Banker

Velkommen indenfor i bankmandens rummelige garderobe, hvor alt har sin plads! Garderobeskabe er vigtige for ethvert soveværelses opbevaring, og her tilbyder et specialdesignet walk-in.

Læs mere

The Botanist

Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro.

Læs mere