Hvis du er vinkender eller bare kan lide, at nyde en god flaske vin, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du opbevarer alle dine dyrebare flasker derhjemme og stadig får det til at se flot og moderne ud - matchende din indretning derhjemme. Lad dig inspirere her!
Velkommen inde i vinkenderens vinopbevaring, hvor vi deler ideer til, hvordan du designer og organiserer et vinrum i dit eget hjem. Uanset om du har en kæmpe kælder eller et lille hjørne i dit køkken, er der mange måder at tilføje en form for vinopbevaring til dit eget hjem. Takket være en moderne og fleksibel løsning, baseret på vores Walk-In-kollektion, kan du skabe et praktisk, men alligevel stilfuldt sted til dine (mange) yndlingsflasker.

Et af nøgleelementerne i Sommelierens vinopbevaring er industrielle rør, der tilføjer en moderne og minimalistisk karakter til rummet. Dekorationer som tønder, omdannet til vinsmagningsstationer, passer perfekt ind her. Det er et ideelt valg for vinkenderen, der sætter pris på modernitet, men som ønsker at henvise til en fremragende vins arv og baggrund. Der er også flaskeholdere monteret på væggen, der holder korken fugtig hele tiden. Denne løsning er en skræddersyet løsning, der passer til kælderens dimensioner. Takket være tilpasning er kvadratmeterne i rummet fuldt udnyttet, men giver stadig plads til kreativitet og personlighed.

Sommelierens indretning er udstyret med vores træhylder i mørk fyr, der skaber en fantastisk fin måde at fremvise flaskerne på, og adgangen til dem er både praktisk og super stilfuld. Sorte industrielle vandrør monteret på væggen tilføjer designet et unikt præg og efterlader masser af plads på gulvet til kasser og andet tilbehør. Vinopbevaringen udnytter rummets kvadratmeter, men føles stadig rummelig.

The Architect

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Chef

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Botanist

Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro.

Læs mere

The Bohemian

Den eventyrlystne, frisindede boheme byder dig velkommen i sit kreative rum. Et hjem præget af ikke-konventionelt interiør, påvirket af deres kunstneriske og kreative interesser.

Læs mere