Den eventyrlystne, frisindede boheme byder dig velkommen i sit kreative rum.
Et hjem præget af ikke-konventionelt interiør, påvirket af deres kunstneriske og kreative interesser. Den moderne boheme er påvirket af en indretning præget af personlige detaljer. I dette hjem tilføjer de lysere omgivelser en lethed til et rum fyldt med mange planter og personlige genstande, der vises frem på de åbne hyldesystemer.
Rummet er lige så moderne som eklektisk og giver stor inspiration til dit næste projekt

Skrivebordet er rummets hjerte. De mange kreative processer starter lige her, blandt de mange personlige genstande, der vises i reolenheden.
Her er der både plads til planter, blomster og de vigtige kasser til opbevaring, der er nødvendige for at rydde op i rummet.
De mange forskellige naturlige elementer skaber et mere roligt miljø, hvor den personlige interesse inden for kunsten skinner igennem.

Som kontrast til det øvrige interiør, fremstår vores sølvrør meget rent i udtrykket. De lyse fyrretræshylder giver plads til, at genstandene udtrykke den personlighed, som rummets ejer har. Både træ og jernrør bidrager til et let look i rummet, så det ikke fremstår rodet og for fyldt.

Denne løsning er en skræddersyet løsning, der passer til rummets mål. Ved at få en skræddersyet løsning, udnyttes rummets kvadratmeter fuldt ud i forhold til de ønsker og behov som man har. Løsningen tager udgangspunkt i RackBuddy Walk-In Collection.

Tilføj planter og blomster for en mere personlig indretning. Det tilføjer liv til de øvrige items i løsningen. Vælg sukkulenter eller kaktusser for nemmere vedligeholdelse. De hjælper også til, at skabe bedre indeklima i hjemmet. Planterne skaber desuden en blød kontrast til vores sølvrør.

The Botanist

Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro.

Læs mere

The Shoe Collector

Er du det største sneakerhead med styr på de næste mange releases? Eller løber du snart tør for plads til de mange stilletter?

Læs mere

The Architect

Drømmer du om at have dit eget kreative rum? Bliv inspireret af arkitektens lyse og æstetiske arbejdsplads, der er domineret af beroligende farvetoner og naturlige materialer.

Optional button

The Chef

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere