Er du det største sneakerhead med styr på de næste mange releases? Eller løber du snart tør for plads til de mange stilletter? Ligegyldigt hvilken af typerne du kan relatere til, inviteres du indenfor hos The Shoe Collector. Her fremvises de mange sko og tilføjer personlighed til garderoben, med den åbne løsning.

Her finder du inspiration til hvordan du kan fremvise og opbevare dine sko på en flot og praktisk måde, som blender ind med den øvrige indretning og stil i hjemmet.

Hvad ville du mon bruge de mange hylder til?

Denne omfangsrige garderobe tager udgangspunkt i vores Walk-In collection, og er tilpasset lige præcis de ønsker og mål, som indehaveren har. Den åbne løsninge fremviser på bedste vis de mange sko og ejerens helt store passion: Sko - i alle dets afskygninger. Der er både plads til de flade, de høje, de praktiske og dem til fest.

Garderoben giver både overblik og fremstår eksklusiv i mikset af sølv jernrør og træhylder.

De lyse, naturlige elementer matcher de mere rå jernrør perfekt, og den pink væg skaber en flot kontrast til det lette udtryk løsningen har.

I mange hjem prioriteres garderoben mere og mere, og mange vælger en skræddersyet løsning, som passer rummets mål og derfor formår at udnytte alle rummets kvadratmeter. De mange hylder i løsninger, bidrager ikke kun som en flot, æstetisk løsning, men giver mange muligheder for at opbevare de mange sko.

Ejeren har et meget overskueligt overblik over de mange sko og i stedet for at gemme dem væk, får de lov at blive vist frem.

Kombinationen af træ og jernrør tilføjer den rå, skandinaviske stil, som mange hjem kendetegnes af. Både hylder og hæng giver rig mulighed for, at få det mest optimale ud af din garderobe. Tilføj bøjler, der passer til rummet og garderobens løsning. Her har ejeren valgt at bruge vores RackBuddy bøjler, som findes i flere flotte farver.

The Bohemian

Den eventyrlystne, frisindede boheme byder dig velkommen i sit kreative rum. Et hjem præget af ikke-konventionelt interiør, påvirket af deres kunstneriske og kreative interesser.

Læs mere

The Botanist

Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro.

Læs mere

The Chef

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Banker

Velkommen indenfor i bankmandens rummelige garderobe, hvor alt har sin plads! Garderobeskabe er vigtige for ethvert soveværelses opbevaring, og her tilbyder et specialdesignet walk-in.

Læs mere