De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe. Det er vigtigt at gøre det brugervenligt for dig, din familie og dine gæster. Indretningen i et moderne køkken har alt hvad du behøver for, at få dit køkken til at ligne centrum for kulinarisk kreativitet og et behageligt rum, hvor du kan have det sjovt og føle dig inspireret. Træhylder og stativer monteret på væggen gør det muligt at udnytte alle vinkler i køkkenrummet fuldt ud.

Det industrielle stativ lavet af sølvvandrør, passer perfekt til træhylden i mørk fyr. Det er let og elegant, og det optager ikke gulvplads, så du får mest muligt ud af din plads, uanset hvor lille eller stort dit køkken er. Opbevar gryder og pander på hylden, og hæng dine yndlingsurter på kroge for at tilføje hygge og hav dem samtidig altid ved hånden, så du kombinerer, hvad der er praktisk og hvad der ser godt ud.

En af de vigtigste regler for opbevaring af vin er at holde den liggende. På den måde bliver korken gennemblødt hele tiden for at forhindre, at den tørrer ud. Hvis du er en vinentusiast, er denne løsning perfekt til dig. Vis din vinkollektion frem ved hjælp af vores kroge og pins, så den bliver et integreret element i indretningen i rummet. Vinsamlingen på væggen skaber en hyggelig og gæstfri atmosfære, og på samme tid gør løsningen det let, at få adgang til og byde velkommen til dine gæster.

Når der ikke er nok plads i skabe og skuffer og du har andet køkkenudstyr, der stadig skal opbevares et eller andet sted, kan vægmonterede hylder være en god ide til denne type opbevaring. Det giver dig praktisk og nem adgang til tallerkener eller kopper, men skaber også et moderne køkken med ren og minimalistisk indretning. Sølvbeslag af industrielle rør tilføjer stil og elegance til det moderne køkken.

The Architect

De siger, at køkkenet er hjertet i ethvert hjem. Det tror vi meget på, uanset om det er et stort eller et lille køkken. At designe dit køkken er meget mere end bare at vælge apparater og skabe.

Læs mere

The Sommelier

Hvis du er vinkender eller bare kan lide, at nyde en god flaske vin, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du opbevarer alle dine dyrebare flasker derhjemme og stadig får det til at se flot og moderne ud - matchende din indretning derhjemme.

Læs mere

The Banker

Velkommen indenfor i bankmandens rummelige garderobe, hvor alt har sin plads! Garderobeskabe er vigtige for ethvert soveværelses opbevaring, og her tilbyder et specialdesignet walk-in.

Læs mere

The Bohemian

Den eventyrlystne, frisindede boheme byder dig velkommen i sit kreative rum. Et hjem præget af ikke-konventionelt interiør, påvirket af deres kunstneriske og kreative interesser.

Læs mere