Velkommen indenfor hos botanikeren med de grønne fingre! Her finder du en sand plante-elsker, som besidder helt særlige evner til, at få planter og grønt til at gro. I dette hjem, er planterne flyttet med ind og er med til, at præge indretningen. Planter i hjemmet er med til, at vise overskud og pynter den øvrige stil i hjemmet. Med mange muligheder indenfor farver, teksturer og højde og drøjde, findes der noget til enhver bolig.

Er du ikke god til at holde liv i det grønne? Så fat mod og lad dig inspirere.

Ved arbejdsstationen i hjemmets kontor, bløder de mange planter de mørke jernrør op. De mørke jernrør giver de lyse omgivelser et mere råt og industrielt udtryk, og skaber en kontrast til det lyse træ. Rørene er en del af vores Original Collection, og sammen med vores Shelfie reol, skabes der plads og rum til opbevaring.

Sammen giver både planter, træ og jernrør et naturligt element til arbejdsrummet, og du kan nemt drømme dig udendørs med blandingen af elementerne.

Om du er til den ægte vare eller tyer til blomster og planter af plast, så pynter de mange nuancer af grøn flot ind i den moderne indretning. Der findes efterhånden mange former og typer, som til forveksling ligner den ægte vare. De mange muligheder, giver de fleste mulighed for, at lade et strejf af natur flytte ind i hjemmet og den personlige indretning.

The Bomemian

Den eventyrlystne, frisindede boheme byder dig velkommen i sit kreative rum. Et hjem præget af ikke-konventionelt interiør, påvirket af deres kunstneriske og kreative interesser.

Læs mere

The Shoe Collector

Er du det største sneakerhead med styr på de næste mange releases? Eller løber du snart tør for plads til de mange stilletter?

Læs mere

The Sommelier

Hvis du er vinkender eller bare kan lide, at nyde en god flaske vin, spekulerer du sandsynligvis på, hvordan du opbevarer alle dine dyrebare flasker derhjemme og stadig får det til at se flot og moderne ud - matchende din indretning derhjemme.

Læs mere

The Architect

Drømmer du om at have dit eget kreative rum? Bliv inspireret af arkitektens lyse og æstetiske arbejdsplads, der er domineret af beroligende farvetoner og naturlige materialer.

Læs mere