Inspiration

Efter rum

Inspiration

Efter kategori

Andre inspirationskilder

Er du ikke til standard?

Vi har gjort det nemt at gøre dine drømme om den perfekte garderobe og opbevaringsløsning til en realitet! Du behøver ingen erfaring med design – blot din idé. Så hjælper vi dig i mål!

Køkken

Især i køkkenet er det vigtigt at have smart opbevaringsplads. Opbevar dine kogebøger og krydderier på vores hylder, eller brug et stativ til at hænge dit køkkenudstyr op på. Vores kunder har hidtil været meget kreative med brugen af vores produkter i deres køkken. Find inspiration her.

Se billeder

Stue

Vores produkter passer ikke kun ind i soveværelser eller walk-in closets. Der er mange måder også at bruge dem i din stue. Du kan bruge et fritstående tøjstativ som en rumdeler, et væghængt stativ som planteholder, eller finde en unik måde at hænge dine lamper op på. Mulighederne er uendelige.

Se billeder

Badeværelse

På badeværelset skal du have plads til håndklæder, skønhedsprodukter og meget mere. Brug nogle af vores træhylder eller kroge til en stilfuld opbevaring. Læs mere om, hvordan du bruger RackBuddy på dit badeværelse her.

Se billeder

Entré

Der er generelt ikke så meget plads i en entré eller gang. Derfor er der altid brug for en smart opbevaringsløsning til jakker, tørklæder og sko. Tjek et par gode eksempler på, hvordan vores kunder har fået mest ud af rummet i deres entré.

Se billeder