Hangin' With Brachér

Hangin' with..... Martin Brachér

For nylig begyndte vi at lave en række korte klip, der introducerede nogle inspirerende personligheder, der bruger vores RackBuddies. Find alle #RackBuddyHanginWith videoer her.

Den næste inspirerende personlighed, vi vil introducere dig for er den danske kunstner Martin Brachér. Hans farverige malerier, der skal "få folk til at drømme", pynter i hjem over hele landet - og han vil ikke stoppe der. Tjek videoen nedenfor for at lære Brachér at kende.

 

 

Martin Brachér har tidligere være ansat i militæret og begyndte at male til at slappe af og lade op, da hans trop forberedte sig på en mission til Mali. Missionen blev aflyst, hvilket han tog som et tegn til, at det var tid til at gå i en anden retning: han valgte at blive kunstner.

Martin Brachér - Dansk kunstner

 

Få dit eget unikke Brachér kunstværk

Vores tøjstativer er lavet til at bidrage til en personlig og unik udsmykning af din lejlighed - på samme måde som smuk kunst. Så hvorfor ikke kombinere de to? Vi har allerede hængt et par af Martins malerier i vores showroom på Frederiksberg og hos vores nabo Café Gæst. Fordi vi elsker kombinationen af vores industrielle og minimalistiske design med Martins farverige kunstværker, synes vi, det kunne være fedt at lade ham male en af vores stativer.

Konkurrence - vind et unikt kunstværk fra Martin Brachér

Martin malede bunden til en af vores Frame Collection-modeller. Og det bedste ved det hele er: Du får chancen for at vinde dette unikke møbel. Deltag i vores giveaway her.

Hvis du bare er på jagt efter et fantastisk kunstværk så tjek Martin Brachérs hjemmeside. Du kan finde originale malerier såvel som udskrifter, der vil helt sikkert give et strejf af farve til dit hjem.

Unik tøjstativ malet af dansk kunstner Martin Brachér

#MYRACKBUDDY
Vi sætter stor pris på jeres positive feedback og er begejstrede for de mange billeder, som I har delt med os! Som tak for jeres tillid til os og vores produkter, vil der hver måned udtrækkes en vinder, som får pengene retur for sin RackBuddy. Læs her hvordan du kan deltage i konkurrencen.