Hangin' With Ruben Bellman

Den største inspiration for os har altid været vores kunder. Vi nyder virkelig at se, hvordan i bruger jeres RackBuddies. En god dialog mellem os og jer er en kerneværdi af vores forretning.

En ting, der virkelig har været interessant for os, er at se og lære at kende alle slags mennesker, der bruger vores produkter derhjemme. Vi har kunder fra alle aldersgrupper og erhverv, der alle har forskellige historier at fortælle. Alle bruger deres RackBuddies på en forskellige måder.

Vi har derfor besluttet at introducere nogle af vores kunders historier til dig og skabe en række kortfilm, som giver dig et indblik i forskellige interessante personligheder, der bruger vores produkter i deres dagligdag.

 

Så lad os introducere RUBEN BELLMAN.

Ruben Bellman - Københavns mest velklædte mand

 

Ruben er én af Danmarks mest velklædte mænd og velkendt i herre modeverdenen. Han beskriver sin personlige stil som "klassisk med et personligt eller måske endda atypisk tvist, der til tider bryder med konventioner." 

Vi havde æren af at følge ham rundt i København for en dag, få et indblik i hans garderobe og se hvordan han bruger sine Rackbuddies til at opbevare sit tøj. 

 

Ruben Bellman's garderobe lavet af RackBuddy

Organiser din garderobe og pas godt på dine ting

Ruben går meget op i sit tøj, og forsøger at passe så godt på det som muligt. En del af det er selvfølgelig at opbevare det på en måde, der danner overblik, hvor alt har en plads. For at udnytte pladsen bedst muligt, har han valgt en skræddersyet RackBuddy Capone med en sko hylde i bunden. Han sorterer også sit tøj efter farve, og det hjælper ham med at finde det, han leder efter på få sekunder. 

 

Skræddersyet RackBuddy Capone med skohylde

Skræddersyet RackBuddy Capone med sko hylde til opbevaring af skotøjsæsker og andet

Udnyt pladsen på dine hylder

Ruben valgte også at installere en RackBuddy John hylde i sort fyr over hans tøjstativ. Han opbevarer sine sko i deres skotøjsæsker på hylden, og det har den fordel, at han kan placere flere skotøjsæsker ovenpå hinanden- uden det ser rodet ud.

 

RackBuddy træhylde til opbevaring

Planlæg dit tøj til næste dag

Ruben bruger RackBuddy Pin Fronthæng for at fremhæve bestemte items og planlægge sit tøj til næste dag. RackBuddy Pin Fronthængene er den perfekte løsning, hvis du ikke har nok plads til en tøjstang, men stadig gerne vil kunne hænge noget tøj. RackBuddy Pin fronthæng knage i vandrør

 

Tjek videoen ovenfor og lær Ruben at kende...

#MYRACKBUDDY
Vi vil gerne se, hvordan du styler din RackBuddy! Vis os på Instagram og tag dit billede med #MYRACKBUDDY, da vi altid er glade for at blive inspireret af vores kunder. Du vil også have mulighed for at vinde pengene for din RackBuddy tilbage, da vi hver måned vælger en vinder blandt alle deltagere.