Garderobe Makeover med Remee Jackman og Mathilde Gøhler

RackBuddy Garderobe Makeover - Remee Jackman og Mathilde Gøhler. 

Den danske sangskriver, producer og TV-vært Remee Jackman havde en walk-in closet krise. Han gav os frie tøjler til at designe og sætte det op, og vi er spændte på at vise jer resultatet! Se videoen nedenfor for at se, hvordan hans kælder gik fra et uorganiseret kaos til et ægte walk-in closet.  

 

 

FØR MAKEOVEREN 

Remee bor i et hus sammen med hans forlovede Mathilde Gøhler og deres datter Kenya. Da både Remme og Mathildes job kræver de ofte skifter tøj, ejer de begge meget tøj. 

Remees garderobe er i husets kælder. Før vi organiserede det hele, var alt tøjet midlertidigt opbevaret, og der var tøj over det hele. Men vi fik designet en smart opbevaringsløsning der sparer plads og giver et gennemført udtryk.  

 

Remee Jackman's walk-in garderobe- før

Før billede- Remee Jackmans walk-in garderobe

 

EFTER MAKEOVEREN

Det første rum bliver brugt til at opbevare alt tøjet. To styk RackBuddy Loke bærer Remees bukser, matchende jacker og parkaer. De er ikke installeret i væggen eller gulvet, og kan derfor nemt rykkes til siden, hvis der er behov for plads til noget andet. 

Ved siden af trappen har vi bygget et skræddersyet tøjstativ lavet af sorte vandrør med to bøjlestænger oven på hinanden. Dette maksimerer pladsen, hvor normale garderobeløsninger ikke ville passe ind.  

 Derefter delte vi rummet med en industriel glasvæg fra GlassMate, hvilket giver et flot New Yorker udtryk til rummet. To skræddersyede dobbelt tøjstativer har deres plads ved siden af glasvæggen og giver endnu mere plads til overdele. 

Remee Jackmans walk-in garderobe

Remee JackMan- Loke tøjstativ

 

Remee Jackman- Skræddersyet tøjstativ med to bøjlestænger i industrielle vandrør

Når man kommer ind i rummet er der massere af opbevaringsplads til sko på træ hylder- så Remee har det fulde overblik. Vi har også tilføjet nogen små hylder til hans hattekollektion. 

Skohylder og hattehylder i Remee Jackmans nye walk-in garderobe

Hattehylder i Remee Jackmans nye garderobe - garderobe makeover

Efter en lang dags arbejde og opsætning, var vi stolte af at præsentere resultatet til Remme og Mathilde, der lod til at nyde deres nye flotte wak-in garderobe i kælderen. Hvis du er interesseret i at se mere om hele processen, se videoen vi skød gennem hele dagen. 

Har du brug for hjælp til at ombygge din walk-in garderobe? Så tøv endelig ikke med at kontakte us på info@rackbuddy.dk.