Hangin' with Lukas Hradecky

Hangin’ with Lukas Hradecky

Den største inspiration for os har altid været vores kunder. Vi elsker at se, hvordan I bor med jeres RackBuddies. En god dialog mellem os og jer er en kerneværdi for vores forretning.

Det er virkelig spændende for os at lære jer bedre at kende og se, hvordan I bruger vores produkter derhjemme. Vi har kunder i alle aldre og erhverv, som alle har deres helt egen historie at fortælle. Alle bruger deres RackBuddies forskelligt.

Vi har derfor besluttet at præsentere dig for nogle af vores kunders historier gennem en række kortfilm, som giver dig et indblik i forskellige interessante personligheder og hvordan, de bruger vores produkter i deres dagligdag.

Så lad os introducere Lukas Hradecky.

Lukas Hradecky - målmand fra Bayer Leverkusen

Du har med stor sandsynlighed allerede hørt om den finske målmand. Han har spillet for de danske klubber Esbjerg og Brøndby, før han rykkede til Bundesliga og vandt det tyske mesterskab med klubben Eintracht Frankfurt. Siden sommeren 2018 har han spillet for Bayer Leverkusen.

Som professionel fodboldspiller har Lukas måttet flytte meget rundt, og han har derfor haft mange forskellige hjem gennem årene. Det har gjort det endnu vigtigere for ham at skabe en base, hvor han kan slappe af og samle energi. Han tror på, at når du sætter mål for dig selv, er glad for dit liv og har det sjovt, så følger succesen med. ”Jeg har virkelig et stærkt drive, og det har jeg altid haft. Jeg kan lide at have det sjovt, og i mit hoved hører sjov og succes sammen. Hvis du nyder det, du laver, så har du også en naturlig vilje til at blive endnu bedre, og det er virkelig det, der har gjort, at jeg har mulighed for at være på det topniveau, jeg er på i dag.”

Lukas Hradecky træning på BayArena i Leverkusen

Alle, der kender RackBuddys historie, ved, at begge vores grundlæggere er født og opvokset i Esbjerg på den jyske vestkyst, hvor vi også har vores store butik og produktionsfaciliteter i dag. Du ved måske også, at både Lasse og Martin har en stærk forbindelse til fodbold og faktisk begge har spillet på professionelt niveau som yngre. Lukas og Lasse var holdkammerater, dengang Lukas stadig spillede for Esbjerg, og det lå derfor ligefor, at Lukas valgte RackBuddy til sin entré. 

Da jeg flyttede til Düsseldorf skulle jeg jo indrette en helt ny lejlighed. Og så var der faktisk en af mine game venner, som fortalte mig om og hookede mig op med RackBuddy. Jeg kiggede produkterne igennem, og RackBuddy anbefalede mig en løsning til min entré, som jeg er blevet super glad for. Det er cool, og så synes jeg, det er fedt at have noget skandinavisk og unikt i min lejlighed.

Custommade tøjholdere til døråbningen - RackBuddy x Lukas Hradecky

Skræddersyet RackBuddy til Lukas Hradecky - tøjstativ med hylder

tøjstativ med skohylde - custommade RackBuddy


Det skræddersyede RackBuddy hjælper Lukas med at holde orden i entréen. Der er masser af plads til hans jakker, ligesom der er hylder til at opbevare sko, halstørklæder og hatte.

Og netop orden er generelt vigtigt for Lukas, også i hans fodboldspil: ”Man kan sige, jeg skal sikre, at der er orden i målet. Jeg skal have overblik og styr på mit forsvar og sørge for, at alt er under kontrol.”

Lukas Hradecky og hans specialfremstillede RackBuddy tøjstativ

Lær Lukas bedre at kende og se nogle uddrag fra en dag i hans liv i videoen ovenfor.