INDRET DIN PRIVATE BOLIG MED STATIVER FRA RACKBUDDY
Har du længe drømt om at pifte indretningen derhjemme lidt op? Går du med planer om at opgradere din garderobe og gøre din tøj- og skosamling til et lækkert og eksklusivt element i indretningen? Eller måske din stue eller dit køkken også kunne trænge til en tjekket og pladsbesparende opbevaringsløsning? Så tag et kig på RackBuddys mange muligheder inden for tøjstativer, hylder og bøjlestænger, som kan gøre enten et enkelt rum eller hele boligen personlig og velindrettet.
Uanset hvor meget plads, du har til rådighed, kan du finde en løsning hos RackBuddy, som passer til dig. Har du godt med plads, så skab et lækkert walk-in closet med alt fra væghængte tøjstativer, loftshængte bøjlestænger og rå hylder. Og hvis du mangler kvadratmeter, så skab en løsning, der optimalt udnytter den sparsomme væg- og gulvplads i netop dine rum. 
 
Du er altid meget velkommen til at komme forbi os i vores Showroom på Frederiksberg Allé eller på Gl. Vardevej 66A i Esbjerg og få en uforpligtende snak. Du kan også altid kontakte os på info@rackbuddy.dk eller på tlf. 33 22 02 40. 

For mere inspiration til dit kommende indretningsprojekt, så tjek et af vores seneste projekter til en privat bolig, som foregik hos modeikon og iværksætter Virgil Nicholas - en af Danmarks bedst klædte hjem. Han overraskede sin kæreste med en make-over af deres walk-in-closet.

Se flere billeder af forvandlingen og se, hvor overrasket kæresten blev

Før og efter
Se flere billeder her

Makeover - Walk in closet - Hjemme hos Virgil Nicholas  Makeover - walk in closet - Hjemme hos Virgil

Remee Jackman Makeover

Se flere billeder her 

Makeover - walk in closet - Hjemme hos Remee

Makeover - walk in closet - Hjemme hos Remee

Anthon Louis Makeover

Se flere billeder her

Indretning af bolig – Anthon Louis – Walk In ClosetIndretning af privat bolig – Anthon Louis – Stue – Walk-In Closet RackBuddy

 

Stonemuse
Se flere billeder her

 

Soeren Le Schmidt
Se flere billeder her 

Walk In Garderobe – Indretning Soeren Le Schmidt – RackBuddy
Walk In Garderobe – Indretning Soeren Le Schmidt – RackBuddy

 

Indretningstips til studielejligheden
Se flere billeder her 

Indretningstips til studielejligheden – RackBuddy

 

Indretning af bolig – RackBuddy