Her på siden får I en masse inspiration til indretning af kontoret. Hos RackBuddy har vi masser af smarte løsninger til opbevaring, som både er flotte og praktiske på én og samme tid. Mange af dem er geniale til indretning af kontoret, da de både giver jer mulighed for at opbevare tøj, tasker, bøger, mapper og andet, samtidig med at de sparer jer for en masse plads. Hos RackBuddy er det nemlig vores vision at skabe opbevaringsløsninger, som giver plads.

Inspiration til indretning af kontor

Der er et hav af forskellige måder, hvorpå I får jeres kontorindretning til at spille. Det er vigtigt med en hyggelig, rar og indbydende atmosfære for at skabe et godt kontormiljø, og her spiller indretningen en væsentlig del. Vi kommer her med en række ideer til, hvordan I kan indrette kontoret.

Brug væghængte tøjstativer eller fritstående tøjstativer

Er kontoret småt, kan det være rart at spare så meget som muligt på gulvpladsen. Her kan et væg- eller lofthængt stativ være den ideelle løsning. Brug f.eks. Frame Joey til loftet eller RackBuddy Wyatt til væggen, og løft tøjet fra gulvet. 

Har I et lidt større kontor med mere plads, kunne et fritstående stativ være en smart løsning. Her får I masser af ophængsplads til både tøj og tasker, og så kan tøjstativet tilmed flyttes rundt, hvis I på et tidspunkt ønsker, at det skal stå et andet sted på kontoret. 

Brug reoler i jeres kontorindretning

Måske har I en del bøger, mapper eller andet, som I har brug for at kunne opbevare på kontoret? Et flot reolsystem giver jer plads til at kunne opbevare en masse forskellige praktiske ting, alt imens I også kan pynte det med blomster, planter, billeder eller andet, så I skaber et rart kontormiljø. 

Indretning af det personlige kontor

Måske har I hvert jeres personlige kontor, som skal indrettes? Her kan det være en rigtig fin løsning med en træhylde, hvor der kan stå nogle personlige ejendele, en plante eller en lille lampe. Flere af vores hylder har også ophængsplads i form af en bøjlestang under hylden, f.eks. Frame Marlow eller RackBuddy Little Marlow, så I har mulighed for at hænge jeres overtøj under hylden.

Husk organisering og småopbevaring til jeres skrivebordsindretning

Typisk har man alt muligt liggende på skrivebordet; store stakke papirer, notesbøger, kuglepenne osv. Skal I skabe en smart skrivebordsindretning, vil vi derfor klart anbefale jer at tage et kig på vores trådkurve og opbevaringskasser. De kan nemlig bruges til organisering og findes i flere forskellige størrelser, som kan bruges i jeres skrivebordsindretning og som også passer perfekt til både vores reoler og hylder.

Skal vi hjælpe jer med indretning af kontoret?

Hos RackBuddy har vi hjulpet mange glade kunder gennem årene med indretning af deres kontor. Typisk kan mange komme til at tænke udelukkende i design og glemme at tænke i opbevaring. Derfor har vi hos RackBuddy kombineret begge dele, så alle vores løsninger er i et tidløst, langtidsholdbart design samtidig med at de er ekstremt praktiske og kan benyttes til opbevaring på kontoret. Det optimerer nemlig pladsen på jeres kontor og skaber et mere luftigt rum.

Det bæredygtige valg

Hos RackBuddy tror vi på, at bæredygtige løsninger i kvalitetsmaterialer er vejen frem, i stedet for produkter af dårlig kvalitet, som skal udskiftes efter få år. Det betyder også, at alle vores løsninger er lavet i et tidløst design, som kan bruges mange år frem, alt imens kvaliteten på materialerne er ekstremt høj. Således kommer alt jern fra 100% genbrugsjern, mens alt træ, vi benytter i vores produkter, er bæredygtigt fældet fra europæisk certificerede skovbrug. Det er jeres sikkerhed for en bæredygtig kontorindretning. 

Vi leverer også specialløsninger til jeres kontorindretning

Har I et kontor, som kræver specialløsninger i form af særlige farver, specifikke mål eller måske bare en særlig kontorindretning? Det kan være, I sidder på et kontor med skrå vægge, hvor der er behov for at tænke kreativt, eller måske I har brug for sparring på, hvordan I kan indrette jeres storrumskontor? Hos RackBuddy er alt muligt, og derfor leverer vi også specialløsninger til jeres kontorindretning, hvis I har nogle særlige ønsker og behov. 


Book et gratis designmøde – så tager vi en samtale om, hvordan vi kan hjælpe jer med indretningen af kontoret. Vi kan stå for alt fra opmåling af jeres kontor, 3D tegninger af jeres opbevaringsløsninger og indretning af kontoret, levering af jeres produkter og opsætning af dem. Vi glæder os til at hjælpe jer med jeres kontorindretning, så I får et rart kontormiljø. 

Indretning af kontor RackBuddy