Nye stole på webshoppen og i showroomet

At finde de helt rigtige stole til sit hjem kan være noget af en jagt. Hos RackBuddy har vi for nylig været på jagt i Holland og fundet tre cool stole, som nu er tilgængelige på webshoppen og udstillet i vores showroom.

Blackwood Chair

Blackwood stol - sort læderstol

Franky Chair 
Moderne stol i læder med dekorative detaljer

Bar Lounge Chair
Bar Lounge Chair Brown

Dekorative detaljer

De tre læderstole har forskellige designs og er udviklet med inspiration fra henholdsvis 50'erne og 70'erne, mens den moderne Franky stol har dekorative detaljer, der sender associationer til en base ball. Ens for dem alle er, at de er meget komfortable stole, som du kan sidde længe og behageligt på.

Brun læderstol med cool detalje

Sid behageligt hele dagen
Stolene kan anvendes til forskellige formål og ser fantastisk ud sammen med patinerede træborde og industrielle omgivelser, men også med en koldere og nordisk indretning for at tilføre lidt varme og charme. Blackwood og Franky er stolene, du skal vælge, hvis du ønsker spisestuestole, køkkenstole eller en kontorstol til skrivebordet i et flot design og samtidig vil sidde godt i lang tid. Stolene er produceret med en god polstring, der gør dem komfortable at sidde i. De fungerer derfor også perfekt til gæsterne på en restaurant eller som stole i et mødelokale. 

 Stole fra Dutchbone - Franky stole

Dutchbone stole - Franky og Blackwood chairs

Om Dutchbone
Dutchbone er en hollandsk virksomhed, der elsker interiør og produkter med sjæl. De er inspireret af farverne på jorden ligesåvel, som de er blevet inspireret på rejser rundt om i verden. Det kan ses i deres kollektion, som er et spændende miks af håndværk og industri. Vi faldt netop for deres globale sammensætning af spændende produkter, og har udvalgt stole med et mere klassisk design, som passer rigtig godt sammen med  vores plankeborde 

Du kan også se vores andre spisebordsstole og taburetter fra House Doctor, Bloomingville og Broste Cph.