Indret med rå hylder i træ

Er du også vild med den industrielle og rå stil, hvor jern og træ er en stor del af indretningstilen? Nu kan du købe de flotte rå RackBuddy John træhylder på webshoppen. Det er de hylder, som vi har indrettet os med i Showroomet på Frederiksberg Allé. Der kom efterhånden mange henvendelser på hylderne og vi har derfor gjort dem til en del af vores faste sortiment.
 

Rackbuddy John hylde i sortbejdset fyrtræ
John hylder i sortbejdset fyr


Pift din indretning op med rå træhylder
 
Det, der er anderledes ved netop vores hylder er beslagene. Beslagene er lavet af sorte vandrør i jern, hvilket giver dem det flotte rå udtryk, som er et ideelt supplement, hvis man ønsker et cool industrielt look. Hylderne fås i forskellige størrelser, farver og du kan vælge mellem fyr- og egetræ.

RackBuddy JohnJohn hylde i lys fyr, 15x80cm - 349kr.

 John hylde fra rackbuddy - egetræJohn hylde i eg, 30x80cm - 549kr. 

 

Hylderne kan bruges i alle boligens rum og til forskellige behov. For eksempel er den brede model med en dybde på 30cm perfekt til sko eller som hattehylde i en gang/entré eller til opbevaring af bøger eller legetøj i et værelse. Den smallere model egner sig godt, som hylde under spejlet på badeværelset, til krydderier og glas i køkkenet eller som pyntehylder i stuen.   

John hylder i børneværelseJohn hylder i sortbejdset fyr 


Den rå industrielle fabriksstil er et tidsløst og sikkert valg og vil give spil til en hvid og lys indretning. Ved at tilføje rå elementer såsom vores John hylder, et af vores tøjstativer eller bordben i sort jern kan du tilføre noget personlighed til en moderne indretning. Miks også gerne med andre detaljer i jern, træ, sten eller beton for at understrege stilen.  

Har du allerede en træplade, som du vil lave en hylde af eller trænger din hylde til nye hyldeknægte, så sælger vi også beslagene seperat. Rørophænget vil uanset træsort give din hylde et cool industrielt look. Find beslagene her.  

Rackbuddy John hylder - walk-in closet
Walk-in closet med John hylder

Psst.. Hylderne kan også laves på specialmål.