Industriel indretning med glasvægge

Glasvægge og glasdøre

I samarbejde med Glassmate.dk giver vi dig muligheden for at indrette dit hjem med denne geniale og famøse indretningsløsning - glasvæggen, vinduesvæggen, skillevæggen og hvad den industrielle væg nu ellers bliver kaldt.

Indretning og opdeling af rum ved hjælp af en glasvæg er blevet rigtig populær. Både fordi det ser flot og stilfuldt ud, men i høj grad også på grund af den praktiske faktor at lyset stadig kommer gennem rummet. På den måde kan man opdele et rum uden at separere rummet helt alligevel. Flere og flere vælger denne flotte industrielle løsning til deres hjem. 
 

Opdeling af stue med glasvæg og glasdør


Soveværelse med skydedør af glas


I private hjem ser vi ofte at soveværelse/kontor/walk-in closet opdeles med et vindue eller at glasvæggen bruges som rumdeler i en større stue eller som en løsning til at få mere lys ind i et mørkere rum.

Glasvægge i New Yorker stil er også den perfekte løsning til et åbent kontormiljø, hvor der er brug for rumfordeling og mødelokaler uden at det bliver separate isolerede rum.
 
 kontor miljø med vinduesvæg


Du kan indrette dit hjem eller dit kontor med glasvægge/vinduer, hvis du ønsker at dele et rum op uden at rummet mister dybde og lys eller du blot vil sætte et industrielt præg på indretningen. Med vores unikke glasvægge får du et flot industrielt udtryk, der giver associationer til en stilet loftslejlighed i New York.

Du kan læse mere om procedure og priser for vores glasvægge eller kontakte os på info@glassmate.dk for et uforpligtende tilbud.