Praktiske og solide entréløsninger

Industrielt og praktisk

Pladsoptimering er et nøgleord i mange hjem og udover soveværelset, er især entréen et rum, hvor praktiske og solide løsninger er et must. Jakker, halstørklæder og tasker kommer hurtigt til at fylde og flyde, hvis der ikke er afsætningsplads eller at knagerækken ikke er robust nok. 

Entréen er det første rum, man møder i et hjem og for mange, er det også et rum, der bliver brugt som gennemgangsrum. Det er derfor en god idé at bruge tid på at indrette dette rum og det behøves ikke koste en formue.

Med vores produkter i rør og træ finder du solide løsninger, der vil være med til at udnytte pladsen og hjælpe dig med at holde orden i din entré samtidig med at din indretning får et industrielt udtryk.

 

Entreløsning hos Anne Sophie Gosvig-Jensen

@annesophiegosvig

Marlow -
fra 749,- 

Med en hylde på toppen er der plads til ligge tasker, huer og handsker. Gem dem helt væk i en kasse og dekorer med et par fine planter. Der kan med fordel hænges kroge på stativet til tasker og tørklæder.

 

tøjstativ til loft - hylde og knagerække

Joey
 -
fra 470,- 

RackBuddy Joey ophæng kan fås til både montering i loft og i væg. Med et stativ der er hævet fra jorden, udnytter du rummet og får mere plads og luft. Sæt for eksempel  hylder under og gør det til et sted, hvor sko, handsker og støvler kan gemmes lidt væk. 

Se også Joey til væg

 

Holly - entreløsning med plads til bøjler

Holly - fra 399,-

Stilfuldt og elegant stativ som ikke tager meget plads. Kan vendes til vandret og monteres på væg eller 180 grader og monteres i loft for at skabe luft omkring. Holly kommer med monteringsbeslag i begge ender. Suppler med en knagerække eller nogle kroge til tørklæder og tasker. 

  

knagerække fra rackbuddy - 4-liner

Knagerække - fra 349,-

hylder til sko - opbevaring med træhylder@fotostream

 John hylde - fra 449,-

Er der ingen af vores standardmål, som passer dig eller har du en drøm om noget helt bestemt, er du velkommen til at ringe eller skrive, så finder vi en løsning. Du finder vores kontaktoplysninger her


inspiration fra pinterest 

inspirationsbillede fra pinterest

Inspirationsbilleder fra Pinterest