Bruger guide - 5 måder at bruge Joey/Jolene tøjstativ på

5 måder at bruge Joey/Jolene tøjstativ og ophæng på

Det enkle tøjstativ med de mange muligheder. Joey og Jolene har ikke kun et flot og enkelt design, men er i den grad også brugbart, når det kommer til funktionalitet. Tøjstativet/ophænget fylder ikke meget, hvad enten det monteres i loftet eller på væggen, giver det en lethed og fornemmelse af luft og plads. Samtidig bidrager dets rå og industrielle look til en cool og anderledes indretningsløsning.

RackBuddy tøjstativet kan bruges til mange forskellige formål og vi har her givet 5 bud på, hvordan du kan anvende og style dit Joey tøjstativ eller Jolene ophæng.

Generelt om Joey & Jolene
Materialet består af sorte jernrør, som giver dem deres rå look, mens designet er holdt enkelt. Du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige størrelser og finde den løsning, der passer perfekt til dit hjem. Der er 3 huller i hvert monteringsbeslag, hvilket giver stativet et stabilt ophæng, som kan klare masser af tøj, tasker m.m.  

Montage
Når du har fundet ud af, hvor din RackBuddy skal monteres, er det første du skal være opmærksom på, hvilket materiale væggen eller loftet er lavet af. Der findes nemlig forskellige skruer til opgaven alt efter om du monterer i gips, træ, mur eller beton og om det skal monteres i loft eller væg. Dit lokale byggemarked kan vejlede dig med hvilke skruer og rawplugs, der passer til din løsning.

Til monteringen skal bruges en skruemaskine, et murbor, rawplugs, skruer og en rørtang til at spænd stativet godt fast.

 


Det væghængte tøjstativ er ideelt til det mindre soveværelse, entreen eller garderobe, hvor der kræves god gulvplads. Tøjet hænger let tilgængeligt, du kan hurtigt få et overblik over garderoben og så optager det ikke meget plads. Det gør også stativet perfekt til tøjbutikker. Tøjet kan enten hænge som på billedet, hvor der er masser af plads på række, men det er også en mulighed at hænge tøjet ud fra selve væggen. Således er der mulighed for at hænge fra begge sider - dvs. at tøjet hænger som et fronthæng i stedet for. Ved at hænge sit tøj med fronthæng, sparer man plads i rummet. Det fungerer rigtig godt på denne måde i en entré for eksempel.

Det er også ideelt at hænge to Joey’er op over hinanden. Ved denne løsning udnytter man i den grad sin plads. Især hvis man som par gerne vil have sin egen bøjlestang og have styr på garderoben.

Stativet måler 30cm ud fra væggen og egner sig bedst til montering i træ og murstensvæg.

 


Når Joey bliver monteret i loftet, bliver tøjstativet en naturlig en del af interiøret i boligen. Det er ikke længere et almindeligt tøjstativ, der står på gulvet og tager gulvplads. Joey til loftet giver dig et utal af muligheder for at style og variere din garderobe lækkert. Tøjstativet egner sig i den grad til en entre, gang eller soveværelset, men i lige så høj grad til studieboligen på få kvadratmeter, som har brug for en cool pladsoptimerende løsning.

Da man kan vælge mellem mange forskellige bredder, gør det også at du i højere grad kan gøre det personligt. Fx kan der hænges lange kjoler eller frakker uden at de rører gulvet og bliver beskidte. Yderligere kan der fx hænges lamper på rørene, de såkaldte klipslamper. Derved skaber man i høj grad sit eget udtryk og giver tøjet en installation i rummet. Joey til loftet giver et pænt visuelt udtryk til dit rum uden at tage fokus fra de andre ting. 

Man kan også vende det rundt og montere det i gulvet – hvis det tillader det. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

3: Rackbuddy Joey - Lamper

Princippet er det samme som ved Joey til loftet – vi har blot skiftet garderoben ud med lamper. Kombinationen af jern og smukke lamper giver et flot sammenspil. Sørg dog for at have godt med ledning til lamperne, så de kan snoes rundt flere gange. Det giver den bedste effekt. Brug det i dit køkken, over skrivebordet eller spisebordet. Igen er det dig, der bestemmer længden og det endelig udtryk i dit rum. Man man også hænge andre genstande op sammen med lamperne, såsom gryder, planter ect. Der er fri leg og det gør det kun sjovere at kunne udskifte hvad man har hængende. Det kunne f.eks. også være en helt alm lyskæde her op til juletiden. Joey til loftet giver et industrielt look uden at virke for dominerende.

 

4: Rackbuddy Jolene

  

Med Rackbuddy Jolene får du en nytænkende måde at opbevare din små darlings på. Om enten det er dine sneakers, støvler eller høje stilletter, så kan de alle være der. Den er pladsbesparende og let at benytte – en sikker vinder til walkinn løsningen. Skoene kan hænges eller stilles på rørhylden, alt efter hvilket udtryk man ønsker. Ved at vælge Joey til sko, så udnytter man også sin entre ved at kunne montere flere over hinanden og man fjerner dem fra gulvet. Så er der også en god undskyldning for at købe flere sko, da de ikke længere er i vejen på gulvet.

Vi anbefaler, hvis pladsen tillader det, at hænge Jolene op under et Joey til væg. Ved denne kombination udnytter du på alle måder pladsen i dit rum, og får både plads til dit tøj og ikke mindst sko.

Dybde 5,5 cm 
Dybde fra væg til inderside af rør 3cm

 

   

Mangler du plads til at hænge dine accessoires og tasker et sted. Så brug Rackbuddy Jolene med kroge. Med dybden på kun 5,5 cm er den ideelt til at opbevare ting som kræver lidt plads, men samtidig også er vigtig i din hverdag. Fx kan vi anbefale at hænge dette ophæng i dit køkken til at hænge viskestykker osv. på. Det kunne også være til alle dine slips eller mange magasiner. Hvis du har børn, så kender du sikkert til problemet med at deres rygsække altid ligger og flyder i gangen/entréen. Løs dette problem ved at hænge Jolene op og giv ungerne hver deres krog til deres taske.

 

Simpelt, smart og funktionelt.