Mød os på Finderskeepers i København

I weekenden 10-11. september er der Finderskeepers i København og vi vil sammen med One Funky Furniture stå klar til at vise jer vores rå og industrielle møbler, som alle kan laves på specialmål. Vi vil medbringe et udsnit af sortimentet, så I kan få en fornemmelse af, hvad vi kan tilbyde jer.

Hos RackBuddy har vi efterhånden udviklet mange forskellige designs af tøjstativer. Både med og uden hylder, til at montere i væggen eller i loftet. Vores stativer kan ikke blot bruges til tøj, men også til lamper, planter, viskestykker, håndklæder, sko og tasker m.m.

 

Tøjstativ med hjul på - Ringo fra RackbuddyJoey til loft fra Rackbuddy

Ringo tøjstativ til venstre og Joey til loft

 

Marlow tøjstativ til at hænge på væggen - RackbuddyBilly tøjstativ med hylde i sort eller lys fra Rackbuddy

Marlow til venstre og Billy tøjstativ

 
Udover at designe tøjstativer og indretningsløsninger laver vi også plankeborde, linoleumsborde og hylder på standard- og specialmål. For nylig har vi så indgået et samarbejde med den dygtige møbeldesigner Kasper Boye, som står bag One Funky Furniture. Han er kendt for sine smukke borddesigns og speciallavede indretningsløsninger, hvor en stor del af træarbejdet ofte er genbrug.

Til Finderskeepers vil du få mulighed for at sætte dig til bords ved et af One Funky Furnitures flotte designs.

 

One funky furniture bord i genbrugstræ og med egetræsbenArrow bord og bænkdesign med sortbejdset egetræsben

 

One funky funiture - rundt bord i genbrugstræRound bord med sortbejdset egetræsben


Vi har forståelse for de materialer vi arbejder med om end det er træ eller jern, og vi glæder os til at vise og fortælle jer meget mere om produkterne og indretningsmulighederne med dem. Hvad enten det drejer sig om borde, bænke, tøjstativer eller hvis du ønsker en specialdesignet indretningsløsning til din bolig, restaurant eller butik. 

Vi ser frem til en spændende weekend!

Lasse, Kasper og Martin

Har du ikke tid til at komme forbi og møde os i Valby, så kan du altid finde både os og Kasper fra One Funky Furniture på Frederiksberg Allé 8, hvor vi har showroom.