Glasvægge i New York stil - tidens trend

Vælg glasvægge fra GlassMate.dk – når du vil skabe lys, rummelighed og sundt indeklima!

Når du gerne vil v, og som giver lys fra rum til rum, så bør du vælge en glasvæg. Glasvægge hjælper dig med at få dagslyset til at flyde fra rum til rum, så du får skabt et lyst og behageligt miljø, uanset om du skal bruge glasvæggen på kontoret eller hjemme i din stue. Brug glasvæggen enten som rumopdeler, så du kan skal hyggelige miljøer i stuen, eller brug glasvæggen på kontoret med det åbne miljø, hvor der skal være arbejdsro mellem de forskellige arbejdspladser og alligevel gennemsigtighed og lys. Så er der arbejdsro for telefoner, samtaler og så videre, og alligevel bevares det åbne kontorlandskab.

Glasvæggen giver desuden mulighed for et sundt indeklima, da der ikke kan dannes grobund for bakterier, og du kan derfor trygt sætte en glasvæg op på dit badeværelse. Du kan ovenikøbet få en glasvæg med dør, så du får mulighed for at kunne skabe endnu mere ro og isolering fra det, der foregår ude omkring, og alligevel bevare det åbne og imødekommende udseende. Glasvægge af hærdet glas kan holde til lidt af hvert, og de er derfor velegnede til mange formål.

Glasvægge hos rackbuddy

New Yorker glasvægge

Du kan vælge en glasvæg med sprosser, som giver ekstra stemning i rummet, og som giver rummet et ægte New York-look. Hvis du vil skabe en glasvæg med ægte New York-stemning, skal du for eksempel vælge sprosser, der er lakeret med sort. New Yorker glasvæggen egner sig både til den store lejlighed, men er også velegnet til huset, hvor der gerne må være lidt rumopdeling, uden at det går ud over dagslyset. Skab selv din glasvæg med gør-det-selv-løsninger, som giver dig mulighed for at tilpasse væggen, så den lever op til lige præcis det behov, som du har.

Hvad koster en glasvæg?

Prisen på en glasvæg varierer, alt efter hvor stor glasvæggen skal være, hvilken type glas væggen skal fremstilles i, hvorvidt der skal være sprosser i glasvæggen, om der skal være enkelt eller dobbelt dør i glasvæggen, om glasvæggen skal være folieret med mønstre eller om glasvæggen skal have grafiske motiver.

Glasvæg med skydedør

 

Start foråret tidligt og forlæng sommeren med udendørs glasvægge

Du kan også sætte en glasvæg op udendørs. Den kan for eksempel være med til at skabe flere rum i forbindelse med din terrasse, men samtidig kan den også give læ, hvis din terrasse for eksempel ligger på et hjørne, hvor vinden suser omkring, eller hvis din terrasse ligger ud til et helt åbent område, så du får vinden direkte ind. Når du bruger en glasvæg udendørs til at skabe læ eller rum, så får du samtidig den fordel, at du stadig kan nyde solen og det gode vejr, og glasvæggen kan endda give dig mulighed for at nyde dit ophold udendørs både lidt tidligere på sæsonen og lidt længere hen på året end normalt, da den hjælper dig med at holde varmen og giver dig læ for vinden.

Find prisen på din glasvæg her