Fars dag - Gaveideer fra RackBuddy

Inspiration til en unik fars dags gave

Den 5. juni er det fars dag i Danmark. Det er snart og er du på jagt efter en helt særlig gave til din far, så har vi herunder samlet nogle ideer, der kan give dig lidt inspiration!


Mere plads til skjorter og slips

Et pænt, stort klædeskab er ikke kun en drøm for de fleste kvinder/mødre, men også flere og flere mænd/fædre efterspørger garderobeløsninger til hjemmet. De vil også have orden i hjemmet og garderoben. Så hvad med en ny knagerække som en gave til fars dag?

Vores online shop tilbyder en række forskellige modeller, som hver morgen vil gøre det nemmere at finde den rigtige skjorte eller det rigtige slips.

Garderobeløsning - gaveidé til fars dag
Tøjstativ: Bob Steele

Gaveidé til ham - fars dag - slips ophæng
Ophæng: Jolene

Et nyt look til garagen

Ofte bruges garagen ikke kun som det sted, hvor bilen parkeres, men anvendes i høj grad også til opbevaring af det, der ikke er plads til indenfor. Med tiden bliver det ofte rodet, men sådan behøves det ikke at være. Nogle nye stabile hylder og måske endda kroge til at hænge cyklen m.m. op på. kan være med til at skabe orden og overblik.

Garage opbevaringstip - stabile hylder - RackBuddy
Tøjstativ: RackBuddy Bonnie
Fotocredit: @fotostream

En DIY minibar

Hvem drømmer ikke om at have sin egen bar derhjemme? Tænk hvis der altid var plads til at nyde en selv-mixed drink fra din egen bar. I stedet for at gemme flasker, glas og udstyr væk i skabe, hvorfor så ikke have det lige ved hånden på en cool måde? En løsning på dette er, at du designer din egen minibar eller endda din egen reol til vin og flasker.

Udover vores standard produkter tilbyder vi nemlig, at du kan få lavet møbler efter dit eget design. Har du en idé til et møbel, så kan vi hjælpe dig. Kun fantasien sætter grænser! Mere om vores design-det-selv løsning kan findes her.

Minibar til hjemmet - indretning til mænd - gaveide
Foto fra Pinterest

Vinreol - DIY - hylder til vin og flasker - design selv
Foto fra Pinterest

Var ovenstående gaveideer ikke noget for dig? Find mere inspiration her.