Nye praktiske tøjstativer til den glade shopper

Så er der nye stativer på webshoppen. Vi har udvidet vores tøjstativsortiment med to nye designs, som specielt egner sig til dig med meget tøj eller til dig, som ønsker et overblik over din garderobe. Hos Rackbuddy designer vi også butiksinventar og er gennem vores forskellige opgaver blevet inspireret til at videreudvikle det praktiske og populære double stativ Capone

De to nyeste skud på stammen er Bob Steele og Wild Bill Elliot

RackBuddy Bob Steele tøjstativ
Med et Bob Steele tøjstativ får du et stativ, der måler 210cm i højden og består af to rækker til tøj. Det, der adskiller denne model fra vores almindelige Capone, er, at der er tilføjet yderligere to rør på den øverste række, som skal monteres i væggen. Dermed kommer der 30cm mere plads i hver side, som man kan bruge til at hænge tøj på med fx de elegante kroge fra Nomess eller man kan lade de ekstra rør være frie og blot se dem, som en integreret del af designet. Samtidig gør monteringen i væggen at stativet bliver fuldstændig urokkeligt.

RackBuddy - nyt stativ
RackBuddy Bob Steele - fra 1099kr.  


RackBuddy Wild Bill Elliot tøjstativ

Wild Bill Elliot er som Capone og Bob Steele et stativ, hvor der er taget udgangspunkt i en højde, der gør det muligt at have plads til endnu mere tøj og opbevaring end på et almindeligt stativ. Det unikke ved Wild Bill Elliot er, at der horisontalt er udvidet med et rør, hvilket gør det muligt at have fx en lang kjole hængende, uden at den rør gulvet. Samtidig har vi tilføjet en knage, hvor man kan afsætte sine tasker eller hænge en jakke. Simpelt og smart.  

Tøjstativ med plads til lange kjoler
RackBuddy Wild Bill Elliot - fra 1499kr.

Begge tøjstativer er praktiske og vil hjælpe dig med at få plads til din garderobe på en stilfuld måde. Samtidig tager de ikke meget gulvplads og der er både plads til tasker, sko, kasser eller anden opbevaring på gulvet under stativet. Det er en perfekt løsning til rummet med få kvm, til kæresteparret, der skal dele eller til dig, som har meget tøj. 

Passer det bedre ind i din garderobe med et lille tøjstativ? Så kan du finde 13 andre smarte designs i vores webshop