CIFF 2017: Indretningsløsninger til modebranchen

RackBuddy og OneFunkyFurniture til modemesse

I sidste uge var vi for første gang repræsenteret til CIFF i Bella Centeret, hvor vi i tæt samarbejde med OneFunkyFurniture fik opbygget et rustikt og råt showroom blandt de fine modebrands. For selvom vi hverken sælger tøj eller sko, så designer og bygger vi de vigtige elementer, der knytter sig til fashionindustrien - butiksinventar, display- og totalløsninger til indretning af butikker, shop-in-shop og showrooms. Så det gav rigtig god mening at deltage i denne store begivenhed for at udbrede vores budskab.

RackBuddy til modemesse


Hele opbygningen klarede vi selv lige fra montering af vægge og stativer, opsætning af kobberlamper og disk. Resultatet blev råt og industrielt med en hyggelig og afslappet stemning - præcis som vi kan lide det! 

Ciff stand med med inventar til butik


Med på messen havde vi blandt andet de tre populære tøjstativer RingoBonnie og Clyde, som er gode klassikere til både butikker og hjemmet samt et specialdesignet stativ med lys-installation, som vi har designet i forbindelse med et indretningsprojekt. Specialdesignede stativer er vores speciale, vi tilpasser og designer, så det passer til de enkelte rum. 

specialdesignet stativ med lys

Dalton stativ

ciff 2017 rackbuddy

Et vigtigt element ved butiksindretning er disken, som vi derfor også havde bygget et eksempel på til messen. Vi har erfaring med at bygge butiksdiske og designer dem ofte med bordplader i genbrugstræ. For at gennemføre den rå og upolerede stil anvendte vi KABE Vægspartel, som er et genialt produkt, hvis man ønsker et betonlook. Design og montering af disk har vi tidligere lavet til forskellige tøjbutikker fx hos Miss Corner på Gl. Kongevej. Se hvordan den ser ud her. 

Rackbuddy specialløsninger til butik


Vi skaber kreative løsninger i samarbejde med vores kunder. Vi dyrker den industrielle stil, det gode håndværk og det rustikke, som går igen i vores designs. I vores verden er tøjstativer ikke "bare" tøjstativer, de er møbler, som kan integreres og bruges på mange forskellige måder. Både i forretningen, men også i hjemmet. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan se billeder og blive inspireret fra andre projekter under our work.


Bord i genbrugstræ og kobberlamper


rackbuddy og onefunkyfurniture

At deltage på CIFF 2017 var en fornøjelse. Vi blev taget imod med åbne arme og mødte mange spændende mennesker fra forskellige lande. Vi takker for al den positive respons og ser frem til nye samarbejder. 

// RackBuddy  


Læs mere om indretning med os eller se vores store udvalg af stativer her.