Gør ligesom Rihanna, Cara Delevingne og Justin Bieber - Skift dine Raybans ud med Spektre solbriller med farvede spejlglas og skil dig ud fra mængden

Som en af få forretninger i Danmark har RackBuddy fået den enestående mulighed at forhandle Spektre Sunglasses, som er nogle af de mest eftertragtede solbriller i modeverdenen for øjeblikket. De er håndlavede fra Italien og var de første, der begyndte at lave farvede spejlglas - før Rayban. Farvede spejlglas er et musthave denne sommer, og hvis du vil skille dig ud af mængden, så gem dine Raybans væk og gå sommeren i møde med Spektre ligesom kendisserne Anna Dello Russo, Cara Delevingne, Justin Bieber, Rihanna, Selena Gomez, Bianca Balti.
 
Cara Delevingne med Spektre Metro Gold

De populære Spektre Bel Air

Spektre er Italiensk designede og Italiensk produceret. De producerer mere end 150.000 solbriller om året og sælges i mere end 60 lande, men altid til meget nøje udvalgte butikker. Det banebrydende solbrillebrand har base i fashionista-byen Milano og har eksisteret siden 2009. I løbet af de senest år har solbrillerne været at finde i hænderne på adskillige stilikoner, stylister, designere, modeller og bloggere. Deres instagram med 57,3K følgere udgør blandt andet billeder af Poppy og Cara Delevingne, Justin Bieber og Diana Enciu. Til Milanos modeuge for nylig var de populære briller at finde på samtlige modeller.
 
Poppy Delevingne med Spektre Metro solbrille
Justin Bieber med Spektre solbriller

De to kodeord, der gør Spektre brillerne helt perfekte er elegance & street style, og de ikoniske nuancer i brillerne vil med sikkerhed styrke den mere utraditionelle side af din personlighed. De er skabt til folk, der går op i mode og kvalitet, og som elsker at kombinere elegance og design med humor og originalitet. Brillerne vælges af fashionistas som det seneste musthave modetilbehør og især modellerne Spektre Metro og Bel Air er meget populære.

 
Spektre solbriller i Vouge fra MFW 2016
 

Det var svært at vælge de briller, som vi skulle have til butikken, da Dorte Holmqvist, der har Holmqvist Agency på Østerbro, viste os brillerne første gang. Det var som at sende et barn ind i en slikbutik. Der var så mange lækre briller i forskellige modeller, farver og nuancer. Vi ville have dem alle! Samtidig var det helt sjovt at være tilbage hos Holmqvist Agency, hvis Showroom vi lavede i efteråret. Se billederne af Dortes rå og industrielle Showroom.

Spektre Bel Air
Spektre Bel Air

Vi fik langt om længe udvalgt fem modeller til Showroomet, som inkluderer de populære Metro og Bel Air. Priserne ligger fra 900 kr til 1400 kr. Kom forbi vores Showroom og find ud af hvilken model, der passer bedst til dig.


Spektre sunglasses i RackBuddy Showroom
 
For your personal style!


//Signe Nyeman, RackBuddy