Nye brands - Musthave solbriller fra spektre sunglasses, fede caps & et klassisk ur

Så er vi klar til at vise jer de brands, som udover vores egne produkter kommer til at blive en del af vores nye showroom. Det bliver nemlig muligt at købe et udvalg af forskellige brands indenfor fashionable accessories til de stilbevidste han- og hunkøn, som gerne vil opgradere deres hjem eller garderobe med cool items.


Mærkerne og produkterne er nøje udvalgt og passer ind i RackBuddys rå stil. Herunder kan du se, hvilke vi kommer til at forhandle.

 

CRÉATIONS GREY SLACKS

Création Grey Slacks har lavet en kollektion af 6 caps - en til hver dag i ugen og en til weekenden. “Director Week Pack” er navnet på kollektionen, som den velklædte iværksætter og bloggerpersonlighed Virgil Nicholas står bag. De er unikke og nummeret inden i, for der findes kun 100 eksemplarer af hver!

  

 

STATE OF WOW

State Of Wow er en dansk headwear virksomhed, hvor der er fokus på pasform og balancen mellem funktion og mode. State Of Wow er en del af WOW Group, som består af flere brands og har et lab, som udvikler, designer og producerer kvalitets hovedbeklædning for mange internationale mærker.HOLMQVIST

Holmqvist Agency er ejet af den talentfulde kvinde, Dorte Holmqvist​. Dorthe er en af de dygtigste i modebranchen og har mange års erfaringer med flotte resultater bag sig. I hendes portfolio af brands finder man de skønneste tørklæder i uld, smykker, der er specielt designet af Dorthe selv, de smukkeste bodystockings med flotte detaljer og andre lækre tøjmærker. Hos Holmqvist går man ikke på kompromis med kvalitet og de rå feminine detaljer.  

   

 

 LINDHARD JEWELLERY

Den danske guldsmed har siden hun var barn været dybt fascineret af smykker. Udover et elegant design indeholder Lindhard smykker en specifik funktion, der tilbyder brugeren valgmuligheder. Tankerne bag smykkerne er at de skal ses som mere end blot en pyntegenstand – de skal også rumme mulighed for et personligt præg.  Lindhard Jewellery har også fundet vejen frem til de store stjerner som Medina, Burhan G, Anne Linnet & sågar selveste Louis Tomlinson fra One Direction

 

ROBUS CPH

Robus betyder kraftig og robust på latin og er essensen af dette innovative brand, der skaber produkter, som er anderledes og moderne i deres design. Der er høj fokus på funktionaliteten, matrialer og håndværkerene udvælges omhyggeligt, for at sikre et holdbart og robust produkt.

 

SPEKTRE SUNGLASSES

Som en af de få forretninger i Danmark har RackBuddy fået den unikke mulighed at forhandle Spektre Sunglasses til ham & hende. Spektre er et banebrydende solbrillebrand fra Milano, som i løbet af de senest år har været at finde i hænderne på adskillige stilikoner, stylister, designere, modeller og bloggere, herunder Poppy Delevingne, Justin Bieber og Diana Enciu. Til Milanos netop afholdte modeuge var de at finde på samtlige modeller. Kodeordene bag de unikke Spektre solbriller er elegance & street style.

 

 WOLF & NOBLE

Wolf & Noble designer klassiske unisex-ure med et stilet look og moderne kant, som ethvert håndled vil elske. Inspirationen til det første det ur blev hentet fra de historiske omgivelser og de mange antikke urmagere i byernes by, Paris. Alle ure er lavet med Japansk Urværk og har ægte læderrem. Som noget ekstra tilbyder vi hos Rackbuddy at du kan købe ur-rammerne enkelvis. på den måde kan du hele tiden skabe dig et unikt og personligt look til en overkommelig pris.

 

 Kom forbi os på Frederiksberg, tæt ved værnedamsvej og prøv et par solbriller eller et ur, mens du kan lade dig inspirere og spekulere over, hvordan et RackBuddy stativ kan gøre sig charmerende i din bolig.