Nye homedecor brands hos RackBuddy - 2016 tendenser og designs til din bolig

Her kommer listen på de boligbrands, som udover vores egne produkter kommer til at blive en del af det nye showroom. Det bliver nemlig muligt at købe et udvalg af forskellige brands indenfor interiør og home decor til de stilbevidste han- og hunkøn, som gerne vil opgradere deres hjem eller garderobe med cool items. Mærkerne og produkterne er nøje udvalgt og passer ind i RackBuddys rå stil. Herunder kan du se, hvilke vi kommer til at forhandle.


AWAY FROM THE CITY


Kvinderne bag de skønne posters AFTC er født wanderer. De har ud fra deres fælles passion for rejser skabt et grafisk designunivers, hvor deres kreative idéer i kombination med en ustoppelig lyst til at skabe design med mening, forenes. De dykker ned og dyrker detaljen, som ses i deres unikke og fascinerende plakater, hvor man hurtigt drømmer sig ind i deres univers af wanderlust.

HOUSE DOCTOR

 

House Doctor er en dansk familiedrevet interiørvirksomhed, som har forhandlere over det meste af verden. Alle House Doctors produkter er designet in house og til produktionen håndplukkes de bedste leverandører fra hele verden, mens de løbende sikrer, at der ikke gås på kompromis med den høje kvalitet.

BLOOMINGVILLE

     
Bloomingville har vokset sig til at være en af de primære globale brands inden for boliginteriør. Bloomingvilles mission er: At levere glade forandringer til hverdagens designere. De har et udvalg af moderne produkter, fornuftige priser og god kvalitet. Produkterne har en evne til at skabe en varm, uformel atmosfære i ethvert hjem, og er dybt forankret i den berømte nordiske æstetiske tradition.

BROSTE CPH

   

Broste er en af ​​Skandinaviens førende interiør brands og har en historie, der går tilbage til 1955. Broste har tradition for at rejse verden rundt for at finde inspiration og materialer. De har fokus på at arbejde med fornemmelsen af materialet og dets karakter samt høj kvalitet så den endelige udformning bærer præg af det nordiske.

EXCEL

  
Designvirksomheden Excel skaber modige designs. Med grafiske silhuetter, små detaljer og eksplorative kombinationer af materialer søger de at skabe og tilbyde produkter, som de mener mangler på markedet. Deres design har et klart udtryk og en tidløs enkelthed.

WESCO


Wesco er en af verdens førende producenter af affaldsspande og brødkasser, og har et bredt sortiment og unikt design. Wesco’s har stor erfaring med formning af metal og er kendt som fremragende tysk kvalitet, højteknologisk funktionalitet og et eksklusivt unikt design.

DUALIT

     


Dualits historie går tilbage til 1945, hvor Max Gort-Barten første gang opfandt en brødrister. I dag inkluderer sortimentet også andre køkkenredskaber såsom toast-, kaffemaskiner og blendere, men også helt andre produkter som eksempelvis radioer. Dualit har et stærkt design, er innovativt og af høj kvalitet.

LIVING BY COLORS

  
Denne mindre familieejet virksomhed arbejder ud fra et simpelt koncept. Konceptet om at skabe klassiske modeller, der vækker gensynsglæde tilsat nye farver, der gør det enkelte produkt attraktivt. Genkendelighed med et twist. Farver udvælges ud fra Pantone og mønstre tegnes efter humør.


Kom forbi os på Frederiksberg, tæt ved Værnedamsvej og prøv et par solbriller eller et ur, mens du kan lade dig inspirere og spekulere over, hvordan et RackBuddy stativ kan gøre sig charmerende i din bolig.