Nu kan du snart få fornemmelsen af RackBuddy

Når RackBuddy d. 1 april inviterer til åbning af deres første showroom, er det med intentionen om at give sine kunder muligheden for at se, mærke og opleve deres produkter og univers.

RackBuddy har eksisteret siden 2013 og har sidenhen udvidet forretningen og vokset sig større og større. De tilbyder efterhånden en hel række unikke produkter og ydelser til både private og virksomheder. Og for teamet bag RackBuddy er det derfor nu et naturligt step i udviklingen af virksomheden at åbne et showroom. Med et showroom - på en af Københavns mest attraktive adresser - bliver det muligt at fremvise deres produkter, som indtil nu ikke har været mulig at opleve i en fysisk butik.

   

En kælder med autenticitet

Showroomet vil præsentere RackBuddys rå og industrielle univers på en rustik og anderledes måde, hvor du kommer til at føle, at du går ind i en gennemført og moderne kælderlejlighed med soveværelse, spisestue, badeværelse og køkken. Der er tænkt ned i de mindste detaljer i den ellers godt nedslidte kælder, hvor der er arbejdet med rummenes indretning ud fra bygningens originalitet. Det skal være med til at give kunden en speciel og unik oplevelse af hele RackBuddys univers.Få en fornemmelse af universet
Det er både en mulighed for at private kunder kan komme forbi og få en fornemmelse på RackBuddy stativer, borde og knageløsninger, men det kommer også til at blive en rigtig god mulighed for de kunder, der skal have lavet større indretningsløsninger. Universet kan opleves mandag til lørdag, og vil løbende blive opdateret både indretningsmæssigt og med nye produkter, som følger tidens tendenser. 


Lækre brands TBA
Udover at man kan opleve RackBuddys egne produkter, så kommer showroomet også til at fungere som butik, hvor der sælges ud af forskellige lækre brands indenfor interiør og accessories. Det bliver blandt andet plakater, krus, caps og solbriller, som kommer til at ligge på RackBuddys egne producerede hylder. Brandsene er blevet nøje udvalgt til formålet og passer ind i RackBuddys stil. Der vil både være kendte og mindre kendte mærker, men nøjagtig hvilke produkter du kommer til at møde i kælderen på Frederiksberg Allé 8, løfter RackBuddy snart sløret for og du kan godt glæde dig!


Følg med på facebook og instagram, hvor du snart kan deltage i en lækker Give-away!