Esbjerg drengene fra Rackbuddy og STOC går sammen om ny konceptbutik

Interiør brandet Rackbuddy og butikken STOC er gået sammen om at åbne ny konceptbutik i Esbjerg, hvor der er fokus på at skabe en unik oplevelse, når man træder ind i butikken.


Det danske interiør brand Rackbuddy så dagens lys for første gang i 2013, hvor de to iværksættere bag brandet, Lasse Nielsen og Martin Heinze, startede med at designe og producere fleksible tøjstativer. De to iværksættere er født og opvokset i Esbjerg, hvorfra de kender ejerene bag den nye butik STOC, Jeppe Støckler & Michael Behrensen.


Jeppe åbnede sin første butik i Skanderborg for godt 3,5 år siden og har i dag udvidet til sit eget brand STOC som sidste år åbnede sin første butik i Kolding. Michael Behrensen er kommet med i STOC Esbjerg og skal stå for den daglig gang i butikken.

 

Et komplet og unikt butikskoncept.
De fire drenge fra Esbjerg er gået sammen for at kunne skabe unikke butikker, hvor Rackbuddy står for indretningen og udarbejdelsen af inventaret, herunder både belysning, renovering, design, montering og levering af alt interiør. Drengene har før samarbejdet om at indrette STOC butikken i Kolding Storcenter, der blev en stor succes og gav ideen til at udvikle samarbejdet yderligere.

STOC Home
Som et helt nyt tiltag, vil STOC home tage form. Det vil være mulig også at kunne købe interiør i form af Plakater, Diverse Deco og Rackbuddys egne produkter. Et skræddersyet udvalg, håndplukket af vores indretningsdesigner.


I konceptet er der fokus på det rå look, de små detaljer, høj service og kvalitet. Det er vigtigt, at der aldrig bliver gået på kompromis med kvaliteten. Alle produkter er derfor håndlavet, af endnu en gammel Esbjerg dreng, deres snedker Jakob Spangsberg og testet for at sikre den højeste kvalitet.
”Det er vigtigt for os at den oplevelse og følelse, som man får, når man kommer ind i butikken er unik. Man skal føle sig velkommen og tilpas og kunne mærke den unikke indretning og høje service, hvor der ikke er gået på kompromis med noget.” fortæller drengene bag Rackbuddy og STOC om det nye koncept.


Flere nye STOC butikker i vente
Det nye butikskoncept skal ikke blot ind i de allerede eksisterende STOC butikker. I 2017 er der nemlig ambitioner om, at der skal laves minimum 2 nye STOC butikker, i samarbejde med Rackbuddy. Udover at indrette og udarbejde inventaret til butikkerne, så blev STOCs hjemmeside også opdateret med et nyt design, som stemmer overens med det rå og detaljeret udtryk i butikkerne.


Rackbuddy har base i København, men har lager og produktion i Esbjerg. Deres produkter forhandles online på www.rackbuddy.dk og kan i starten af april også ses i deres nye showroom på Frederiksberg allé 8 Kld. i København. Udover STOC butikkerne i Esbjerg og Kolding, har jeppe også butikker i Skanderborg, Fredericia, og Esbjerg Storcenter.

Rackbuddy og STOC glæder sig til at slå dørene op for deres nye butikskoncept Torsdag d. 03. marts 2016 kl. 10.00 i den nye STOC butik på Kongensgade 94 i Esbjerg.