6 nemme trin til at rydde op, rydde ud og holde din garderobe organiseret i det nye år

Mens det nye år nærmer sig med hastige skridt, lader det til, de fleste af os ønsker en frisk start. En af de nemmeste måde at starte frisk på er ved at rydde ud i garderobeskabet. Her 6 nemme trin til at rydde op, rydde ud og holde din garderobe organiseret i det nye år. 

 

Trin 1: Tøm din garderobe

RackBuddy tomt garderobeskab

Start med at tage alt ud af dit garderobeskab for at få et overblik over det tøj, du rent faktisk har. Det inkluderer tøj, accessories, sko, sokker og undetøj. Start i sektioner, én kategori af gangen indtil alt er placeret på en stor flade, helst et bord, så dit tøj ikke bliver beskidt. 

 

Trin 2: Bestem dig for, hvad du beholder, og hvad du skiller dig af med

RackBuddy garderobe oprydning til det nye år

Hvis noget har huller i det, eller du ikke har brugt det i et år, så skil dig af med det. Med denne metode gå langsomt igennem din garderobe, og sørg for, du tager en aktiv beslutning om, hvad du beholder. Du skal ikke holde fast i noget tøj, som du ikke har brugt i flere år, du får det nok aldrig brugt igen. Din garderobe og dit tøj skal inspirere dig, og give dig motivation til at få tage tøj på om morgenen. Hvis dit tøj ikke gør det, skal du skille dig af med det. 

 

Trin 3: Put alt tilbage i din garderobe og ud igen

RackBuddy garderobe oprydning, fyldt skab

Det her kan godt virke fjollet, men prøv det. Prøv at putte alt det, du gerne vil beholde tilbage i dit klædeskab, og prøv at observer det. Hvordan får dit klædeskab dig nu til at føle? Føler du dig inspireret og spændt på at klæde dig på? Hvis nogen stykker tøj giver dig en dårlig følelse, fx fordi du ikke bruger det nok eller ikke kan passe det, så smid det ud. Så snart du er tilfreds med, hvordan din garderobe ser ud, tag alt ud igen og put det i bunker, inddelt i kategorier. 

 

Trin 4: Det er tid til rent faktisk at skille dig af med det

RackBuddy genanvend dit gamle tøj

 

Du er igennem den sværeste del, tillykke! Nu skal du samle alt det, du har besluttet dig for at smide ud, og så rent faktisk skille dig af med det. Hvis du ikke gør det nu, er der en chance for, at det på en eller anden måde ender tilbage i dit klædeskab igen. Giv det til velgørenhed, en ven eller aflever det tøj du skal af med, til genbrug. Du vil have det meget bedre bagefter. 

 

Trin 5: Gentænk din garderobeløsning

Opbevarer du dit tøj på den bedst mulige måde? Og er du tilfreds med din nuværende garderobe løsning? Hvis du ikke er, er det tid til at finde ud af, hvordan din drømme garderobe ser ud. Vi har samlet nogle idéer til tøj opbevaring i dit hjem til dig. 

 

Den lille åbne garderobe: 

Hvis du drømmer om en åben garderobe, men mangler plads eller ikke er sikker på, du vil have alt dit tøj hængende fremme, kan dette være løsningen for dig. Med en mini- åben garderobe kan du have din yndlings ting hængende fremme, og have resten gemt væk. Det er også den perfekte løsning, hvis du fx har støvallergi. 

RackBuddy halv åben-garderobe med tøjstativ i vandrør

L: RackBuddy Holly and RackBuddy Joey        R: Rackbuddy Dalton, RackBuddy SEBASTIAN 

  

Tøjstativet 

Et tøjstativ er en god måde at opbevare dit tøj på, og bevare overblikket over din samling. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal opbevare alt dit tøj på stativet, du kan nøjedes med dine favoritter, og skifte dem ud hver sæson. 

Vælg et tøjstativ efter din indretningsstil i hjemmet. 

RackBuddy tøjstativer til dit hjem

L: RackBuddy Jessie R: RackBuddy Sif, RackBuddy Jesper 

 

Den åbne garderobe 

Hvis du er klar til at prøve kræfter med en åben garderobe, har vi et par forslag til dig. De er en favorit blandt mange af vores kunder, og vi forstår godt hvorfor. Tøjstativerne er industrielle af udseende, og er lavet af vandrør. Der burde være plads til alt dit tøj på stativet, men skulle du mangle plads, kan du altid købe to og placere ved siden af hinanden. 

RackBuddy tøjstativ til meget tøj, perfekt til lidt plads

L: RackBuddy Wild Bill Elliot   R: RackBuddy Cassidy, RackBuddy Silver Capone 

 

Design din drømmegarderobe

Hvis du har en idé om, hvilken garderobe løsning, der vil få dine garderobe drømme til at gå i opfyldelse, kan du designe dit eget stativ. Send os en tegning med mål, og hvordan den skal se ud til info@rackbuddy.dk, så hjælper vi dine garderobe drømme med at gå i opfyldelse. 

RackBuddy design dit perfekte tøjstativ

 L: Customized solution              R: Customized solution, customized solution

 

Trin 6: Organiser og opbevar 

Nu har du sorteret dit tøj, smidt det ud du ikke længere har brug for og muligvis valgt en ny garderobe løsning. Nu er det tid til at organisere. Du kan sagtens være kreativ med din opbevaring, lad os give dig noget inspiration. 

RackBuddy accessories til organisering af dit klædeskab

L: RackBuddy hangers   R: RackBuddy Jolene, RackBuddy S-hooks

 

Vi ønsker jer et fantastisk nyt år. Hvis du drømmer om den perfekte garderobe, så kan du se hele vores sortiment her, og se her hvis du vil skabe din helt egen. Hvis du har brug for hjælp, kan du sende en e-mail til info@rackbuddy.dk.