Mix & match løs i vores nye serie af linoleumsborde

Vi har i længere tid arbejdet på at udvide vores bordsortiment, så du kan få endnu mere at vælge imellem. Vi kan derfor med glæde nu introducere dig for vores nye lækre serie af linoleumsborde, der kan fås i 4 skønne farver.

Vores nye serie består af en stilren bordplade, der som noget nyt er lavet i linoleum i de flotteste farver, så du nemt kan finde et bord i den farve, som du synes passer ind i lige netop din bolig. Du kan få linoleumsbordene i farverne Knækket hvid, mørkegrå, grøn og selvfølgelig også i den klassiske sorte.

Sammen med vores nye bordserie, kan vi også præsentere 1 nyt bordbensdesign, så du har endnu mere at vælge mellem, når du skal skræddersy dit Rackbuddy bord. Vores nye bordstel er lavet i rå jernrør, der er perfekte, hvis du ønsker at skabe et råt og industrielt look. Bordbenene i vores sortiment passer til alle slags bordplader og sælges både separat og sammen med vores fyrplankeborde og nye linoleumsborde. Vil du have fingre i de fine bordstel, skal du bare kigge her.

Samtidigt kan vi med glæde løfte sløret for forskellige nye Rackbuddy stativer, der blandt andet er kombineret med funktionerne skohylder, træhylder og ekstra kroge

Implementer tøjstativerne i din bolig sammen med vores Rackbuddy borde, hvis du ønsker et gennemført fedt og råt New Yorker udtryk med en klar rød tråd. Stativerne findes i et hav af forskellige modeller, så du nemt kan finde et der tilfredsstiller dine behov bedst muligt. Du kan gå på opdagelse i de skønne tøjstativer her.


Vi håber I kan lide vores nye serie.
God fornøjelse 