Fremadsstormende herreure har fundet vej til RackBuddy Showroom

I sidste uge blev det officielt, at vi har fået nye kontorfæller i showroomet. To af dem er herrerne Sebastian Skov og Thomas Andersen, der står bag det nye og succesfulde urbrand About Vintage. Et brand der ikke går på kompromis med kvalitet og design, og som er skabt på baggrund af de to iværksætteres passion for klassiske ure.

Urerne, der er perfekte til enhver gentleman, som sætter pris på et funktionelt, lækkert og gennemført ur, har overtaget en af de rå vægge i vores showroom.  

Thomas Andersen fra About Vintage

På billedet ses den ene halvdel af About Vintage, Thomas Andersen, i færd med at samle et af deres ure.  

Stærkt brand, godt håndværk og minimalisme er eftertragtet
About Vintage bygger på idéen om, at ure er meget mere end et ur. Det skaber øjeblikke og giver historier, som man kan tage sig med gennem resten livet. Konceptet har dog ikke været på markedet i mange år, og vi skal kun tilbage til marts 2015, hvor de sendte deres første kollektion ud i verden. En kollektion der skulle vise sig at blive rigtig populær i både ud- og indland og som allerede efter få måneder blev udsolgt. Efterspørgslen stiger stadig og i dag sælger Sebastian og Thomas deres ure til over 30 lande.

Det tyder stærkt på, at About Vintage kan et eller andet med deres ure. Får man et i hånden, så kan man godt forstå det. De er holdt i et minimalistisk og skandinavisk design tilført unikke detaljer og så kan man mærke, at de er skabt af materialer af høj kvalitet. At Sebastian og Thomas altid har været inspireret af godt håndværk og lækkert design kan både ses og mærkes i deres værk. 

About Vintage - Ur med chronograph

About vintage - ur med chronograph

 

En hyldest til vintage og urhistorie
Den kollektion som du kan møde i showroomet, er den seneste serie med navnet By Skov Andersen efter de to grundlæggere. Serien er baseret på enkelhed og balance og kombinerer klassiske vintage detaljer med små moderne elementer. Med denne fremgangsmåde får serien sammenhæng og et klassisk look, samtidig med at de har deres egne individuelle udtryk. Og med ønsket om at give folk et personligt forhold til deres ur, er de alle blevet indgraveret med et individuelt nummer på bagsiden af urskiven. 

Til at navngive kollektionens fire modeller er About Vintage gået lidt tilbage i tiden og hylder historien om uret. De fire modeller har nemlig hver især fået navn efter et begivenhedsrigt årstal fra urhistorien.

Herunder kan du se nogle af de ure, som du kan finde hos os og læse lidt om, hvorfor de har fået deres navn. Glasset er lavet af safirglas og remmene fås i sort, brun læder eller i rustfrit stål.

 

1815 - About vintage ur
1815 Chronograph
1815 var året, hvor kronograf teknikken blev opfundet.

 

1821 about vintage ur

1821 Chronograph
1821 var året, hvor den franske kong Kong Louis gerne ville
tage tid på sine væddeløbsheste. Han fik derfor udviklet et kronograf-ur, som blev det første kommercielle kronograf nogensinde.

1844 about vintage ur

1844 Chronograph
1844 var året, hvor kronografen blev videreudviklet med en tilføjelse af en nulstillings-mekanisme, således at man kan stoppe tidtagningen og herefter med et enkelt tryk nulstille viseren. 

 

1957 About vintage ur

1957 Chronograph
1957 var året, hvor en af de mest legendariske kronograf ure blev introduceret til verden. 

 

Urerne er kun at finde i få butikker i Danmark, og vi er hos RackBuddy glade for at være et af de steder. Velkommen til de to herrer bag About Vintage.

Hvis du vil vide mere om About Vintage og se alle deres ure, kan du finde det på deres hjemmeside eller komme forbi showroomet.