Nyt samarbejde bringer nye spændende produkter med sig

Vores nye samarbejde med møbelvirksomheden One Funky Furniture byder på nye unikke produkter, som både kan opleves i showroomet og købes på vores webshop. Et af de spændende produkter, som One Funky Furniture har taget med sig er spartel fra KABEcopenhagen, som har specialiseret sig i udviklingen af indfarvet spartel. Et unikt produkt der kan give dine vægge og bolig et helt nyt liv. 

KABE spartel i Lime Stone


KABE spartel i Taupe


Sæt kant og personlighed på din indretning

KABE Spartel findes i mange fantastiske farver og er perfekt, hvis du er vild med minimalistisk og moderne boligindretning. For går du og drømmer om at gøre noget anderledes og eksklusivt ved udtrykket i dit hjem, så er indfarvet spartel en fed og nutidig måde at gøre det på. Det er et unikt materiale, som vil give dine vægge en helt særlig og levende overflade, der både er lækker at se på og røre ved.

Mal blot en enkelt væg i fx køkkenet eller stuen for at holde det simpelt, men som samtidig skaber en cool kontrast og på den måde sætter kant på din indretning. Du kan også vælge at male et helt rum og dermed give din bolig et stilfuldt unikt rum, der emmer af underspillet luksus. Detaljen ved at have en væg eller et helt rum med en anden overflade og farve er med til give din indretning et personligt præg.

KABE spartel i Pale Beach
KABE Spartel i Royal Velvet

Inspireret af den minimalistiske livsstil
KABEcopenhagen er navnet på det danske firma som siden 2014 gjort sig til eksperter i udviklingen indenfor indfarvet spartel, og navnet KABE kommer fra Japan, hvor det betyder de vægge, der traditionelt blev brugt på slotte, templer og eksklusive tehuse. KABE spartelvægge er inspireret af den minimalistiske livsstil og skabt til hjem, som ønsker et unikt look. KABEs spartel består af en spartelmasse og en overfladebehandling, som sørger for at væggen får en smudsafvisende overflade.

Kabe Skifter nu navn til Detale CPH.

 

KABE spartel i cold steel


Elfenben eller tropisk lagune?
 
Der findes et hav af farver lige fra dybe, mørke farver som Deep Blue, Iron Stone og Dark Soil, men også mere neutrale og lysere toner som Concrete, Ivory og Sweet Vanilla samt mere kraftige farver som Indian Sun og Tropical Lagoon. Ligemeget hvilken farve du vælger at kaste din kærlighed på, så vil den efterlade en smuk overflade på din væg, som vil puste liv i køkkenet, stuen, soveværelset, gangen eller badeværelset.

Chalk Board spartel i stue

Gør-det-selv
Du kan sagtens gør-det-selv, da det er produkt, der er nemt at arbejde med. Der medfølger brugsanvisning ved køb og ellers kan du se vores videoguide her.


Vil du gerne mærke og se et endeligt resultat, så har vi selvfølgelig malet med KABEcopenhagens spartel i showroomet, som du kan komme forbi og se til hver en tid.