Custom køkkenløsning med loftmonterede kabinetter

RackBuddy har skabt en stilfuld og funktionel køkkenopbevaringsløsning for en privatkunde med lofthængte jernkabinetter.

Lofthængte jernkabinetter til opbevaring i køkkenOmrådet omkring køkkenøen er en central del i det moderne køkken. Øen fungerer både som en arbejdsplads, bar og samtalerum, som inviterer til et socialt samvær omkring de daglige gøremål.

De åbne lofthængte kabinetter er med til at skaber lys og luft omkring pladsen, samtidig med at give et moderne og industrielt look.

Lofthængte kabinetter til køkkenopbevaring

Løsningen er blevet skabt med fokus på den moderne æstetik og funktionalitet, produceret af holdbare materialer i høj kvalitet og med en lang levetid. Køkkenet har fået en minimalistisk, strømlinet stil med rene linjer og det mørke jern som skaber et tidløst og råt udseende.

Jernkabinetter til ophæng i loft

Ved at benytte de loftmonterede kabinetter, kan man spare store mængder plads, men stadig have masser opbevaringsmuligheder til kogebøger, krydderurter, flasker, tallerkner, glas, eller hvad man ellers kunne tænke sig. Kabinetterne har desuden hæng, som f.eks. kan bruges sammen med vores kroge til viskestykker, gryder, pander, etc.

Åbne lofthængte jernkabinetter til opbevaring

Trænger dit køkken til en opgradering, har du spørgsmål eller brug for inspiration? Kontakt vores dygtige team som står klar til at hjælpe dig med din helt egen custom løsning.