Inden i Sabina Socol's garderobe

Vi er glade for at invitere dig ind i den misundelsesværdige garderobe hos parisienne Sabina Socol. Den franske influencer er for nylig flyttet ind i et nyt hjem og henvendte sig til RackBuddy for at designe en smart opbevaringsløsning til sit soveværelse. Hvis vi skulle beskrive Sabinas stil, ville vi være tilbøjelige til at sige, at det er den perfekte blanding af vintage-genstande og moderne møbler. Sabina følger altid sin intuition, når det kommer til at indrette sin lejlighed eller arbejde på sit tøjmærke, Pujka.

At skabe et unikt påklædningsværelse, der er praktisk nok til at rumme hendes imponerende tøjsamling – og håndtasker - var meget vigtigt for Sabina. RackBuddys mission var at designe en skræddersyet opbevaringsløsning, der ville passe til Sabinas personlighed og stil. Rummet blev ret lækkert, synes du ikke?

For at opbygge hendes drømme walk-in closet valgte Sabina en opbevaringsløsning med en indbygget kommode. Kombinationen af lys fyrretræ og sølvrør fungerer virkelig godt med hendes fiskebensgulv og den bløde farve på væggene. RackBuddy tilføjer et industrielt touch og skaber en flot kontrast i denne dejlige parisiske lejlighed.

 

"Jeg elsker at kunne skabe den perfekte løsning for mig og mine behov."

RackBuddys mission var at optimere og udnytte pladsen for Sabina ved at skabe en opbevaringsløsning, der både er æstetisk og kan rumme alle hendes tøj. Denne garderobeløsning består af hylder, en kommode og nogle bøjlestænger til at hænge hendes bluser, kjoler, jakker og meget mere.

Da vi spurgte Sabina, hvorfor hun valgte RackBuddy, svarede hun: "Jeg elsker at kunne skabe den perfekte løsning for mig og mine behov". Hvert detalje tæller, og intet overlades til tilfældighederne med denne skræddersyede garderobe. De lyse fyrretræshylder er perfekte til at opbevare alle hendes jeans, sweatre og cardigans, for ikke at nævne alle hendes accessories. Selv rummet mellem kommoden og hylderne er optimeret og bruges til hendes ure og smykker. Med denne åbne garderobe vil Sabina nemt kunne få adgang til sit tøj, hvilket sparer tid, især om morgenen!

 

Er du misundelig på Sabinas garderobeløsning? Kontakt vores eksperter fra kundeservice på info@rackbuddy.dk for at skabe en skræddersyet løsning som Sabinas. Vær kreativ og design en unik opbevaringsløsning, der passer til din stil og behov.

Har du brug for inspiration? Udforsk vores Dresser-kollektion, der fås i 4 forskellige farver: lys fyr, mørk fyr, naturligt eg og røget eg. Shop din foretrukne stativ!

Besøg Sabinas Instagram-konto @sabinasocol og lad dig inspirere af hendes outfits og indretning. Følg hende, hvis du ikke allerede gør det!