Kontorløsning med gode opbevaringsmuligheder

Et hjemmekontor behøver ikke kun at være praktisk, det kan også være spændende og stilet, stadig uden at gå på kompromis med opbevaringsmulighederne og plads til arbejdet.

Costum kontorløsning med hylder og skuffer i silver vandrør og klassisk egetræ

Her har en kunde fået lavet en skræddersyet kontorløsning til hjemmet som fylder næsten den fulde væg, fra gulv til loft, i silver vandrør og klassiske egetræshylder, samt skuffer. Selvom løsningen optager meget af væggen, fylder den alligevel ikke meget i kontoret og giver både en masser plads til opbevaring, en fin skrivebordsplads, og ikke mindst skaber lys og luft i hele rummet.

Kontor med hylder fra gulv til loft i silver jernrør og egetræ

Foruden den gode pladsudnyttelse, får kontoret også et moderne og industrielt udseende, lavet i solide materialer, som har en lang levetid og med minimal vedligeholdelse. Kombinationen af de rå jernrør og egetræshylderne skaber et stilfuldt udtryk, som vil passe perfekt ind i det nordiske hjem.

Skuffemøbel til kontorløsning i egetræ

Skuffemodulet har smarte og rummelige push-open skuffer. Egetræet tilføjer en nordisk æstetik, som både fremstår moderne og klassisk. Møblet er samtidig skabt med henblik på, at det skal holde mange år frem, både når det gælder materiale og design. Skufferne er fremstillet i FSC-certificeret træ, som kommer fra skove, hvor der ikke fældes mere træ end skovene kan nå at reproducere.

Kontorløsning med hylder og skuffer i silver vandrør og egetræ

Har du et hjemmekontor som trænger til at blive moderniseret? Tøv ikke med at kontakte vores serviceteam, som står klar til at finde den helt rigtige skræddersyede løsning til dit hjem.